מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מ"ס שאלות לגבי התפטרות אחרי לידהמוריאל10/07/2011
שלום רב,
לאחר קריאת תשובתכם בפורום ברצוני לשאול מ"ס שאלות בכדי לסדר את הדברים:)
1. אני בת 24 ילדתי בתאריך13.3.2011 ומאז אני בחופשת לידה, אני אמורה לחזור בתחילת ספט' אך חושבת על התפטרות.
2.באוקטובר הקרוב ייצטבר לי וותק של 3 שנים במקום עבודתי האם כדאי להמתין עד אוקטבור ולהציג את בקשת ההתפטרות כשימלאו לי 3 שנים במקום העבודה?
3. כיצד מחושב סכום הפיצויים ובאיזה היקף?
4. האם מגיע לי דמי הבראה בתקופה בה אני נמצאת בחל"ד?
5. לאיזו תקופה מגיע לי דמי אבטלה מהביטוח הלאומי ובאיזה היקף? בהתחשב בעובדה שמעולם לא חתמתי בלשכה גם לאחר השחרור מצהל.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ"ס שאלות לגבי התפטרות אחרי לידה - תגובה
עו``ד חן שטיין10/07/2011מוריאל שלום,
אין הכרח להשלים שלוש שנים - חישוב פיצויי הפיטורים נעשה באופן יחסי לפי תקופת העבודה המדוייקת. את לא מפסידה ולו יום.
חישוב פיצויי הפיטורים - ככל שהשכר קבוע, הרי שמחשבים את המשכורת המלאה האחרונה וכופלים בותק (לא חודש בו יש ימי מחלה).
תוכלי לראות את דרכי חישוב פיצויי הפיטורים בהתאם לכל מתכונות ההעסקה הקיימות - באתר האינטרנט שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)