מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיחת שימוע לפני פיטורין ובהריוןחלי11/07/2011
שאלה ממש דחופה,אשמח לעזרתכן : אני נמצאת בשבוע 7 של הריון, עוד לפני שראו דופק עובר, הכל עוד טרי אז מיותר לציין שעוד לא סיפרתי כמעט לאף אחד. היום עשו לי שיחת שימוע בעבודה שאמנם מרוצים ממני מאוד ובלה בלה אבל שאם לא אשפר את יעדי המכירות שהוצבו לי ייאלצו לפטר אותי מתישהו בשבועות הקרובים. בשיחת שימוע הרגשתי שזה עדיין מוקדם לי מדי לשתף את עובדת היותי בהריון ושאני רוצה לחכות לאחר ביקור בעוד כמה ימים אצל הרופא בטרם אוכל לבשר על כך.
מה הדין במידה ומודיעה להם על כך בשבוע הבא, האם העובדה שלא העליתי זאת בשיחת שימוע תפעל לרעתי??
בשורה נוספת שתכננתי לספר בזמן הקרוב היא שאני מתחילה בלימודי תואר שני ב30 לאוקטובר מה שאומר שעוד כמה חודשים, במידה ולא אפוטר, אצטרך לרדת לחצי משרה, האם הפעם זו תהיה עילה לפיטורין (אהיה עדיין בהריון אז כאמור).?אני יודעת שזה מורכב.אשמח לתשובה מפורטת.המון המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעתי-ותק שלי בעב' 18חוד'
חלי11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחת שימוע לפני פיטורין ובהריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין12/07/2011חלי שלום,
שאלתך מאוד ארוכה מורכבת וספציפית.
עקרונית, ברור שיש בעיה עם העובדה כי ההודעה על ההריון תהיה אחרי השימוע - שכן זו ראיה די ברורה שהפיטורים הם אינם בקשר עם ההריון.
יחד עם זאת, זה לא אבוד, ומומלץ להמתין ולראות כיצד הדברים מתפתחים בהמשך.
העובדה שאת מצפה שהמשרה תקטן כדי להתאים זאת ללימודייך אינה ציפייה סבירה, וככל שהמעסיק לא יסכים לך, הרי ששינוי חד צדדי מצידך עלולה להוות התפטרות - קחי זאת בחשבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)