זכאות לפיצויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכאות לפיצויים
    ילינ
    14/07/2011

אני שכירה כ5 שנים במשרד ויש לי קרן לפיצויים שהמעביד מפקיד לה כסף. יצאתי לחופשת לידה בינואר כלומר אני כמעט חצי שנה בחל"ת. לפני כחודשיים אמרתי למעביד שלי שאחזור בספטמבר אחרי כ7 חודשים של חופשת לידה. ביקשתי ממנו שנדון על ההעלאת שכר כי הוא לא העלה לי כשנתיים. והוא אמר לי שהוא ידון איתי כשאחזור בספטמבר. בינתיים צצה לה הזדמנות לעבודה בתחום במשרה יותר גדולה ואני שוקלת לעזוב את המשרד הקיים ולהתחיל בספטמבר עבודה חדשה ובכל זאת לקבל את הפיצויים שמגיעים לי מהעבודה הקודמת. טרם הודעתי למעביד שלי שאני לא חוזרת בספטמבר מהחשש שלא אקבל את הפיצויים שלי.
    מה עלי לעשות כדי שאקבל את הפיצויים שלי במלואם? איכן החוק תומך בהמצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכאות לפיצויים

הוספת תגובה

• זכאות לפיצויים - תגובה

עו``ד חן שטיין
    14/07/2011

שלום לך,
    לעניין עבודה במקום אחר וקבלת הפיצויים - ככל שמדובר יהיה בתנאים משופרים פיזית אשר יסייעו לך בטיפול בילד (עבודה בפחות שעות, אפשרות להוציא אותו מהגן בזמן מסויים, למשל), הרי שתוכלי לעשות כן מיידית, והדבר ייחשב עדיין כהתפטרות לצורך טיפול בילד. לעבודה אשר אינה מקלה על הטיפול בילד תוכלי לעבור רק תקופת מה לאחר שתשבי בבית עם הילד, כאשר החוק לא מגדיר מהו משך אותו הזמן, אלא נדרש שיהיה זמן סביר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו