מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבודה ביום ששירינת15/07/2011
שלום רב,
אני עובדת במקום עבודה כ 7.5 חודשים. וממש לפני כשבועיים גיליתי שאני בתחילתו של הריון. (זהו ההריון השני שלי) אני עובדת במשרה מלאה 8-17 ויום ששי 8-12.
האם בשלב כלשהוא בהריון יותר לי להפסיק לעבוד בימי ששי?
אני מדגישה שאני בהריון בסיכון עקב מחלת אפילפסיה.
והאם בכלל יש הקלות לנשים עם הריון בסיכון?
במידה ורופא יתן הנחיה למשל להקל בשעות העבודה בששי מכיוון שאני אצטרך מנוחה רבה (כמובן שהדבר אמיתי!! לא שקרי!), האם המעביד מחוייב להנחיית הרופא? ובמידה וכן האם הוא רשאי להוריד משכרי בגין כך?
תודה מראש על כל התשובות!!
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה ביום ששי - תגובה
עו``ד חן שטיין17/07/2011רינת שלום,
אין הוראה ספציפית לימי שישי כמובן.
אם תינתן הוראת רופא להפחית בשעות, ברור שעל המעסיק תהיה חובה לכבד זאת, אולם קחי בחשבון כי גם השכר יופחת בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)