מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון - הריון בסיכון גבוההקרן19/07/2011
שלום
אני נמצאת בשבוע ה 25 להריון כחודש כבר נמצאת בשמירת הריון עקב כאבים חזקים בדב שלא עוברים אשר מקרינים לרגל שמאל ואני לא יכולה ללכת (השאלה האם זה יספיק עבור ביטוח לאומי )בנ וסף יש לי הריון בסיכון גבוהה בגלל ITPהטרמבוציטים שלי סביבות 60000 וחשש להמוכרוטוזיס פריטין 570 .
במידה וביטוח לא ומי לא יאשר לי את התביע מה עלי לעשות?אני עבדתי רצוף שנה .ובעבודה הנוכחית 4 חודשים כאשר לאחר 3 ימים שהוא קיבל אותי הודעתי לו שאני בהריון .מ י ישלם לי את התקופה שישבתי בביתבמידה ולא יאשרו ?לכמה ימי מחלה אנ י זכאית מה אוכל לעשות על מנת לא לחזור לעבודה האם זה יפגע לי במענק לידה ?או בחופשת לידה ?ועוד לאחר 3 חודשים אני לא רוצה לחזור לעבוד שם כי זה עבודה של 24 שעות בכוננות האם אוכל להישאר 6 חודשים בבית להתפטר ולקבל פיצויים ?או אבטלה
סליחה על העומס בשאלות ומחכה לתשובה בהקדם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - הריון בסיכון גבוהה - תגובה
עו``ד חן שטיין21/07/2011קרן שלום,
רק רופא נשים מוסמך לקבוע האם זה מצדיק שמירת הריון או לא.
אם ביטוח לאומי לא יאשר את התביעה - כדאי לבחון האם הסירוב הגיוני ומוצדק, ואם לא - להילחם בכך, בהגשת תביעה כנגדם לבית הדין לעבודה.
אם לא תאושר השמירה - תוכלי לנסות לנצל ימי מחלה בגין כך.
לגבי חל"ת - תלוי כמה זמן את עובדת, והאם מלאה לך שנה.
לגבי אבטלה - מייד עם סיום יחסי עובד-מעביד כדאי לפנות ללשכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)