דמי אבטלה- מה משמעות ה90 יום?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמי אבטלה- מה משמעות ה90 יום?
    מיכל
    31/07/2011

שלום רב,
    אני מסיימת עכשיו חופשה בת חצי שנה לאחר הלידה והתפטרתי ממקום עבודתי.
    לגבי דמי האבטלה- ראיתי פה כי בגין טיפול בילד ניתן לקבל רק לאחר 90 יום.
    מה זה אומר?
    אם מגיע לי 50 יום של דמי אבטלה (בחישוב עם השעות שעבדתי וגילי) האם זה אומר שלא אוכל לקבל או האם מדובר רק בעיכוב של 90 יום?
    האם זה אומר שגם אם אתחיל לעבוד בתום ה50 יום הללו (מיום שאחתום), אקבל את הכסף 3 חודשים אח"כ רטרואקטיבית על התקופה בה לא עבדתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דמי אבטלה- מה משמעות ה90 יום? - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    31/07/2011

מיכל שלום,
    המשמעות היא כי יש מעין "תקופת המתנה" לגביה אין זכאות לקבל, ורק לאחריה מתחילה הזכאות. בגין תקופת המתנה זו לא תקבלי כסף כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמי אבטלה

מיכל
    01/08/2011

שלום רב,
    אם התפטרתי ממקום עבודתי לאחר חל"ד והסיבה לכך היא שמציעים לי שם רק משרה חלקית ואני מחפשת משרה מלאה- האם סיבה זו מזכה בדמי אבטלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמי אבטלה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    01/08/2011

מיכל שלום,
    אם קודם לכן עבדת משרה מלאה, הרי שייתכן וניתן יהיה לראות בכך התפטרות בדין מפוטר עקב הרעת תנאים, אשר עשויה לזכות בפיצויי פיטורים וזכאות לדמי אבטלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו