מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמי אבטלה- מה משמעות ה90 יום?מיכל31/07/2011
שלום רב,
אני מסיימת עכשיו חופשה בת חצי שנה לאחר הלידה והתפטרתי ממקום עבודתי.
לגבי דמי האבטלה- ראיתי פה כי בגין טיפול בילד ניתן לקבל רק לאחר 90 יום.
מה זה אומר?
אם מגיע לי 50 יום של דמי אבטלה (בחישוב עם השעות שעבדתי וגילי) האם זה אומר שלא אוכל לקבל או האם מדובר רק בעיכוב של 90 יום?
האם זה אומר שגם אם אתחיל לעבוד בתום ה50 יום הללו (מיום שאחתום), אקבל את הכסף 3 חודשים אח"כ רטרואקטיבית על התקופה בה לא עבדתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי אבטלה- מה משמעות ה90 יום? - תגובה
עו``ד ליאת שטיין31/07/2011מיכל שלום,
המשמעות היא כי יש מעין "תקופת המתנה" לגביה אין זכאות לקבל, ורק לאחריה מתחילה הזכאות. בגין תקופת המתנה זו לא תקבלי כסף כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמי אבטלה
מיכל01/08/2011שלום רב,
אם התפטרתי ממקום עבודתי לאחר חל"ד והסיבה לכך היא שמציעים לי שם רק משרה חלקית ואני מחפשת משרה מלאה- האם סיבה זו מזכה בדמי אבטלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמי אבטלה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין01/08/2011מיכל שלום,
אם קודם לכן עבדת משרה מלאה, הרי שייתכן וניתן יהיה לראות בכך התפטרות בדין מפוטר עקב הרעת תנאים, אשר עשויה לזכות בפיצויי פיטורים וזכאות לדמי אבטלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)