התפטרות לאחר לידה על רקע הרעה בתנאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר לידה על רקע הרעה בתנאי
    אלה
    12/01/2008

שלום רב,
    אני נמצאת בסוף חופשת הלידה שלי ועלי לחזור לעבודה, אך בעבודה הודיעו לי כי על רקע של חוסר תקנים הם רוצים לפגוע לי באחוזי המשרה מ-88% ל-50%. אני מרוצה מהיקף המשרה שהייתה לי עד כה ואין ביכולתי להתקיים מחצי משרה בלבד. הודעתי זאת למעבידתי והוספתי בעדינות כי אין היא יכולה להרע בתנאים שלי מאחר ואני לאחר חופשת לידה. אני עובדת בחוזה שיסתיים לאחר שלושה חודשים מרגע חזרתי. תוך כמה זמן אפשר להוריד אותי במשרה לאחר חופשת לידה? האם בתום החוזה? אם אפוטר או אתפטר על רקע הרעה בתנאים תוך כמה זמן אוכל לחתום אבטלה? אודה לכם מאוד על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר לידה על רקע הרעה בתנאי

עו"ד אילן קמינצקי
    16/01/2008

המעביד אינו רשאי לפגוע בתנאי עבודתך ב 60 יום שלאחר חופשת הלידה. בכל מקרה יש לבחון אם בחוזה העבודה שלך יש תנאים טובים יותר שאז ינהגו לפי תנאים אלו. .
    התפטרות עקב הרעה מוחשית בתנאי העבודה כמוה כפיטורין ולפיכך תהיי זכאית לדמי אבטלה ללא המתנה של 90 יום (יהיה עלייך להוכיח למל"ל כי ההתפטרות אכן נבעה עקב הרעה מוחשית בתנאי העבודה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו