מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבטלהאביבית01/08/2011
התייצבתי היום בלשכת תעסוקה לאחר שהתפטרתי ממקום עבודתי לצורך גידול בני,
בלשכה מסרו לי כי אני דורשת עבודה, שאלתי לענין 90 הימים בהם יש לי שלילה אנו לי כי אנו לא ביטוח לאומי ואצלנו את צריכה להגיע פעם בשבוע ע"מ שנחפש לך עבודה.
אודה לך אם תעשי לי סדר בדברים.
מתי עליי לגשת למוסד לביטוח לאומי, האם הם ישללו לי את קבלת האבטלה?
איך עובד הפרוצדורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבטלה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין01/08/2011מירב שלום,
אכן, בתקופה זו של 90 ימי ההמתנה עלייך לפעול בהתאם להנחיות לשכת התעסוקה, ורק לאחריהם תתחיל לך הזכאות לדמי אבטלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד ליאת שטיין תגובה
אביבית02/08/2011הבהרה-מל"ל ישלם לי על החודשים האלה שאני חותמת אבל רק לאחר 90 יום אקבל את דמי האבטלה?
לזה הכוונה?
ואם כן מתי עליי להגיש את הטפסים למל"ל? או שאין לחץ לגבי זה בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד ליאת שטיין תגובה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/08/2011אסביר שוב -
במשך 90 ימים אלה את חותמת, אך לא מקבלת דבר. כשהם יסתיימו, תתחיל לך הזכאות, באופן כזה שתמשיכי לחתום, ותהיי זכאית לתשלום רק בגין התקופה הזאת, שאחרי 90 הימים שחלפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד ליאת שטיין, שוחחתי עם המל"ל
אביבית04/08/2011והם אמרו לי שאני לא צריכה להתייצב בלשכת התעסוקה, וטוב שעשיתי שפניתי אליהם ורשמו שהתייצבתי פעם ראשונה, אך אין לי למה לגשת לשם כי הרי אני לא מחפשת עבודה, והמל"ל הסביר לי להגיש תביעה לדמי אבטלה, והם יחזירו לי תשובה שיש לי שלילה ל-90 יום ורק לאחר ה-90 יום האלה להתחיל לגשת ללשכת התעסוקה שיחפשו לי עבודה ובמידה ואני לא מוצאת ביטוח לאומי ישלמו לי דמי אבטלה.
אין לי למה לגשת ללשכת התעסוקה עם אני לא מחפשת כרגע עבודה אני סתם יחתום, ככה גם הסבירו לי במל"ל.
אבקש הבהרה מצידך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד ליאת שטיין, שוחחתי עם המל"ל - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/08/2011מירב שלום,
עם כל הרצון הטוב, הרי שלא ניתן במסגרת הפורום לטפל ב"תיק" שלב אחר שלב, באופן פרטני. כפי שהובהר, ישנה חובת התייצבות מייד עם סיום יחסי עובד מעביד. לגבי ההתייצבות בלשכה בתקופה זו של 90 הימים - הדבר נקבע על פי הלשכה, והיות וכתבת בהודעתך הראשונה כי התבקשת להתייצב, הרי שלא היה מקום לחלוק על כך. כעת את אומרת שאמרו לך אחרת - ברור שעלייך לפעול בהתאם להנחיות הניתנות לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)