חופשת לידה למורה בחופש הגדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חופשת לידה למורה בחופש הגדול
    חנה
    04/08/2011

אני מורה העובדת בבעלות פרטית. שתי שאלות לי:
    א. ילדתי בשעטו"מ ב22.7 אני יודעת שמורים אמורים לקבל בחופש הגדול גם כסף מבי"ס וגם כסף מביטוח לאומי. רציתי לדעת איך זה עובד?
    ב. הבן שלי החליט להיוולד חודשיים לפני הזמן.. במהלך הקיץ עשיתי עבודות כתיבה עבור בי"ס (שאני מסיימת עוד עכשיו) שהיו אמורות להיות מושלמות לי במשכורות יולי ואוגוסט וכך להיות מחושבות לי לחופשת הלידה. כאמור הבן שלי החליט להגיח לעולם לפני סוף יולי כך שעל פניו משכורת יולי כלל לא אמורה להיות מחושבת לי לחופשה.. בבי"ס שלי הציעו לכתוב לי במשכורת יולי את השכר עבור העבודות המיוחדות שעשיתי כהפרשים על מאי ויוני והם טענו שכך הביטוח לאומי אמור לכלול את הסכומים במשכורות של מאי ויוני וממילא להכניס אותם לחישוב חופשת הלידה שלי, כאילו ניתנו במשכורת מאי וייוני. האם אכן כך פני הדברים?? (השכר גבוה ביחס למשכורת הרגילה שלי, אך יש לי הסבר לכך כיוון שאני מחנכת כיתה י"ב ולכן החל מפסח לא היתה לי עבודה רשמית בבי"ס כי התלמידות היו בחופשת בגרויות)
    תודה רבה ויום טוב
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חופשת לידה למורה בחופש הגדול - תגובה

עו``ד חן שטיין
    04/08/2011

חנה שלום,
    שאלותייך ספציפיות מאוד, ולא ניתן להשיב באופן כללי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

חנה
    04/08/2011

אינני מכירה את כללי הפורום, מדוע שאלה ספציפית לא יכולה לקבל תשובה?
    והיכן אוכל לקבל תשובה לשאלתי? (האם קביעת פגישה או משהו מסוג זה?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי - תגובה

עו``ד חן שטיין
    06/08/2011

חנה,
    הדבר אינו קשור לכללי הפורום, אלא נובע מכך שהשאלה כה ספציפית, שיש לבחון את הנתונים הספציפיים של המקרה באופן מעמיק יותר, שכן תשובה על רגל אחת כולה לגרום יותר נזק מתועלת, ותהיה לא מקצועית בעליל.
    משכך, יש צורך בפגישת ייעוץ פרטנית על מנת לבחון את העניין לעומקו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו