מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתעללים בי קשה בעבודה בזמן ההריוןמ04/08/2011
שלום רב,
אני נמצאת בהריון ראשון תודה לאל בחודש רביעי.
אני עובדת בחנות המפעל לייצור מוצרי מזון ללא גלוטן, החל מסוף אוקטובר האחרון.
כשהגעתי לכאן, הגעתי על תקן אחראית חנות ומאז ניתנו לי עוד תפקידים שקיבלתי בשמחה, אם אפשר לעזור במשהו למה לא.
אני עובדת מ10 וחצי עד 19:00 בערב בכל יום, חמישה ימים בשבוע ובימי שישי עד הצהריים.
בתחילת החודש השלישי, עוד לפני שמספרים לאנשים הקרובים על ההריון, סיפרתי לבעלים פה, סמכתי עליו היה לי אמון והערכה מאוד גדולים אליו, כאשר אני אמורה לספר עד חודש חמישי למעסיק..
מאותו הרגע, היחס פה השתנה בצורה קיצונית ומזעזעת אפילו. הוא ואשתו מנהלים פה את העסק, והם מתיחסים אלי מאז שסיפרתי בזלזול חמור, צועקים עלי, נוזפים בי, מצמצים לי פה תנאים נורמלים שהיו מקובלים על כולם עד הרגע שסיפרתי, וגורמים לי לסחוב כמויות של דברים.
מבחינתו כשביקשתי עזרה לשעת הסגירה בכל ערב ( יש לשים את כל המוצרים הטריים במקפיא שצמוד לחנות, לעיתים מדובר ב5 קרטונים וזה יכול להגיע גם עד 10 קרטונים) הוא צחק עלי ואמר שאני יכולה לקחת מוצר מוצר וללכת מאתיים פעמים כדי לעשות את הסגירה ושהוא לא מתכוון למצוא פתרון.
את כל הנזיפות והצעקות, שקורים מדי יום, אני משתדלת להעביר בקלות ולא להתיחס, יש לי עובר בבטן ואני לוקחת אחריות מלאה עליו. והאמת שמאוד קשה לי לשאת את זה כבר.
היום הוא צרח עלי ואיים עלי שאם אמשיך להתנהג בצורה הזו (??) אז הוא יראה לי מה זה, ולא כדאי לי להתעסק אתו.. כי זה יתנקם בי.
לא עניתי לו על זה מרוב שזה שפל.
אני ממש כבר לא יודעת מה לעשות. אני מבינה מתוך ההיכרות עם האנשים האלו, שהם עושים הכל כדי למרמר אותי ושארים ידיים ואתפטר, וכך הם לא יצטרכו לשלם את חופשת הלידה והפיצויים שאח"כ באם אתפטר. כמובן שזה לא יקרה, מאחר ואני יודעת שאני עושה פה מעל ומעבר, מתנהגת בחמימות ללקוחות והצד שלי נקי לגמרי מהתנהגות שפלה ואלימה מילולית כמו שלהם.
אני חייבת לאמר שאני מפחדת. גם מהאיום שלו, גם שיום אחד כבר לא אצליח להרגיע את עצמי (אני בסה"כ בנאדם וזה ממש לא קל להתמודד עם צעקות ונזיפות על כלום בכל יום מחדש, בפרט עם ההורמונים), ושחלילה עוד יקרה משהו לעובר, וגם מפחדת מאוד!!! ממה שיגיע אחרי האיום.. מה הוא מסוגל לעשות? נורא מלחיץ.
אני ממש צריכה את עזרתכם.
מעבר לכך, אני מעונינת לדעת מבחינה חוקית איך אני פודה את ה40 שעות שמותר לי לצאת בהריון? להגיש להם בפעם אחת את כל האישורים או חודש בחודשו?
מודה לכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתעללים בי קשה בעבודה בזמן ההריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין06/08/2011שלום לך,
אכן מצב בעייתי ולא נעים, אך אינך צריכה לקבל אותו ככזה, ולהשלים על ההתנכלויות הקשות, שכן החוק מגן עלייך מפני כך. אין ספק שצריך להפוך את היוצרות, ולהבהיר לבוס שלך שעל התנהלות כזו אין לעבור לסדר היום.
עלייך לפנות לפגישת ייעוץ מסודרת ופרטנית על מנת לגבש את הפתרון המתאים.
לגבי שעות הבדיקה בהריון - עלייך להציג אישורי בדיקה מתאימים לצורך התשלום בגין ההעדרות בגינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)