מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשת לידה וזכאותלוני04/08/2011
שלום,
אני עצמאית, עובדת בכריתמיקאית בגני ילדים, ועשויה ללדת באמצע מרץ. אם אתחיל בספטמבר לפי החישוב זה יצא שישה חודשים ואהיה זכאית למענק מירבי של חופשת הלידה, אני צודקת?
קראתי שחופשת הלידה המירבית היא שלושה חודשים וחצי, אם הבנתי נכון אז אני אחזור בעזרת השם לעבודה באמצע יוני ישר למסיבות הסיום. אשמח להבין אם הבנתי נכון את זכויותי ברמה הכללית או אם אני טועה במשהו.... תודה. אגב, האם זכויות אלה מכסות אותי ממצב של פיטורים ממקום עבודה לגבי שנה שתבוא אחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת לידה וזכאות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין06/08/2011לוני שלום,
אכן, חופשת הלידה שבתשלום הינה שלושה חודשים וחצי (98 ימים).
ככל שתהיי גם עצמאית וגם שכירה, הרי שיעשה לך חישוב נפרד בגין כל אחד מהמישורים, המצטרפים זה לזה.
ההגנה מפיטורים - ככל שמדובר בתקופת עבודה שמעל חצי שנה, ההגנה הינה לכל תקופת ההריון ועד 60 ימים מתום חופשת הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
לוני06/08/2011ראשית ליאת תודה על תגובתך, אני יודעת כעת לחדד את שאלתי. אם את אומרת ששישים יום לאחר חופשת הלידה מגנים עליי מפיטורים, אז אם אני לא עובדת ביולי ואוגוסט, וכי הגנים בחופשת גדול, ויולדת באמצע מרץ, הרי שאינני מוגנת לשנה שתבוא אחרי...הבנתי נכון?
האם לדעתך יהיו גננות ש"יכעסו" שהשתבשה להן סוף השנה מבחינת מסיבות הסיום אותן לא אוכל לעשות, ולא יעסיקו אותי שנה שלאחר מכן? מה דעתך? תודה ושבוע נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין07/08/2011לוני שלום,
ההגנה היא לעולם לא שנה, אלא 60 ימים. עקרונית, ניתן להפסיק את ההתקשרות עימך גם באמצע השנה, כך שהמועד הקובע הוא הנקוב בחוק.
חשוב שתביני כי ההגנה ניתנת לשכירים בלבד, ולא לעצמאית.
בהחלט יכול להיות כי הגננות יבחרו שלא לעבוד איתך שנה לאחר מכן - זה תלוי בהן. כשכירה - את מוגנת מהפלייה. כעצמאית - אין לכך הגנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)