שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון
    הילי
    07/08/2011

שלום, אני נימצאת בשבוע ה12 להריוני.יש לי היסטוריה של U.C (קוליטיס),אני 3 שנים ברמיסיה. מאז קליטתי להריון אני משלשלת ללא דימום ,אך לאחרונה התחילו להופיע סימני התלקחות המלווים בדימום קל וכאבי בטן חזקים. חשוב לי לציין כי מתחילת חודש יולי ועד היום אינני עובדת בגלל הקאות מרובות ושילשולים. הבוס שלי יודע שאני בהריון.
    האם רק רופאת הנשים יכולה להוציא לי שמירת הריון לכל התקופה בה לא יכולתי לעבוד?
    כמו כן הייתי שמחה לחזור לעבודה,אך במצבי קשה לי נורא לצאת מהבית בגלל אותן יציאות מרובות וכאבי הבטן החזקים.(יש בידיי 33 ימי מחלה).מתחילה לקח רפאסאל( 1גרם *3)וכמו כן במעקב קבוע אצל רופאת גסטרו. אם אלך לרופאת נשים האם עליי לבקש מסמך המאשר כי תקופה זאת נחשבת כתקופת שמירת הריון? ואם אותה רופאת נשים תחליט לא להחשיב מצב זה כשמירת הריון?
    מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון

הוספת תגובה

• שמירת הריון - תגובה

עו``ד חן שטיין
    08/08/2011

הילי שלום,
    צר לי לשמוע על מצבך הקשה.
    יחד עם זאת, היחידה שיש לה סמכות להורות על שמירת הריון הינה רופאת נשים, ולכן הפנייה בעניין צריכה להיות אליה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הילי
    08/08/2011

תודה רבה :)
    ובריאות טובה לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה :-)

עו``ד חן שטיין
    09/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו