מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין בזמן שמירת הריוןעדי08/08/2011
היי,
אני עובדת כגננת מזה 5 וחצי חודשים ובזמן שמירת ההריון שלי זמנו אותי לשיחה שכביכול מטרתה היא הבאת האישורי מחלה...פיטרו אותי ללא כל הודעה מוקדמת
בטענה שזה נובע מתפקודי הלקוי ואינו קשור להריון וכי הם יודעים שהם יכולים לפטר לפני תום החצי שנה ללא כל אישור- למרות השמירה!
האם החוק לטובתי? אני יודעת שאסור לפטר בזמן שמירת הריון אך גם כשאייני עובדת 6 חודשים מלאים אלא חסרים לי 13 יום לתום השישה.
אודה על תשובתכם המהירה.
אגב הם ידעו על ההריון באופן מיידי מכיוון שהינו הריון בסיכון וכבר בשבוע 7-8 קיבלתי שמירה ל30 יום לפחות.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין בזמן שמירת הריון - תגובה
עו``ד חן שטיין09/08/2011עדי שלום,
אכן יש פה התנגשות של שני מישורים, אך יחד עם זאת, נראה כי יש פסול בהתנהלות המעסיק, וכדאי לברר את זכויותייך עד תום לצורך קבלת החלטה מושכלת כיצד לנהוג - זאת ניתן לעשות במסגרת פגישת ייעוץ פרטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עדי09/08/2011ראשית תודה רבה על המענה המהיר,
אך אני עדיין אנני מבינה האם ע"פ החוק אסור לפטר בזמן שמירת הריון ? האם הוא מגן על האשה ההרה? האם הוא כפוף לתנאי של החצי שנה??
או שללא קשר לחצי שנה בזמן שמירת הריון יש איזשהיא הגנה??
אין לי ספק שהוא עשה משהו שלא כדין אבל ממש מעניין אותי החוק "היבש"
אודה לכם להבהרה נוספת,
האם בתביעה שכזו הסיכויים לדעתך,הם לטובתי,מבחינת החוק?
בברכה,
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
עו``ד חן שטיין09/08/2011עדי שלום,
הבחינה של הדברים צריכה להיות הרבה יותר מעמיקה ובהתייחס למלוא עובדות המקרה שאינן בפני, ולא בצורה פשטנית.
על פניו, ההגנה של חוק עבודת נשים לא נכנסה לתוקפה היות ולא מלאו 6 חודשים. יחד עם זאת, חובות תום הלב וחוק שיוויון הזדמנויות חלים בסיטואציה זו, ולכן יש לבחון את העניין לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
עדי09/08/2011תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד חן שטיין10/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)