מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיצויים 72 ו-28איריס15/08/2011
נורא משמח שמישהי מקצועית כמוך שיודעת תשובות לכל השאלות ועונה באופן מקצועי ומהיר! :-)
הסבירו לי שאם אני מתפטרת בעצמי, אז לא מגיע לי ה-28 ואם מפטרים, אז כן. מה נכון במקרה שלי ואתפטר בגין טיפול בילד אחרי חופשת לידה? (בעלי למשל התפטר מרצונו וקיבל רק 72%).
ועוד שאלונת: לפני שנת 2005 המעסיק לא הפקיד 28% לקופת גמל (אני עובדת משנת 2002 אצלו). באם יצטרך להשלים את הפיצויי ל-100% באותו מקרה התפטרות הרשום מעלה?
אני מצטערת שמעמיסה אותך בשאלות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה :-)
עו``ד ליאת שטיין17/08/2011אירית שלום,
ראשית תודה על המחמאות.
מבלי להיכנס לסוגייה של סעיף 14 והגדרתו הספציפית בחוזה שלך, הרי שבמידה ואת מתפטרת לצורך טיפול בילד תוך 9 חודשים מיום הלידה, הרי שדינך כדין מפוטר, ואת זכאית גם ל 72% וגם ל 28%.
לגבי התקופה הקודמת, בה לא נעשו הפרשות לקופה, יש לבחון יותר לעומק את הסוגייה ואת ההסכם, אולם באופן עקרוני, לאור העובדה כי מדובר בהפרשה בחסר, ככל הנראה יהיה צורך בהשלמת פיצויי הפיטורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה מאוד על תשובתך...
איריס17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד ליאת שטיין21/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)