הריון ופיטורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ופיטורים
    נוי
    15/08/2011

שלום אני עובדת במשרד פרטי 5 שנים,אני בתחילת הריון, סוגרים את המקום ולבעלי העסק יש עסקים נוספים אך לא על אותו שם הבנתי שיכולים לפטר אותי האם זה נכון?
    בת 25 ללא תואר ראשון כמה זמן יגיע לחתום אבטלה? ואיך יורכב הדמי לידה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ופיטורים

הוספת תגובה

• יש לציין שלא מדובר בפשיטת רגל

נוי
    15/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לציין שלא מדובר בפשיטת רגל - תגובה

עו``ד חן שטיין
    17/08/2011

נוי שלום,
    לא ממש ברור העניין שציינת - שהחברה נסגרת, אך לא מדובר בפשיטת רגל. אם מדובר בסגירת חברה, הרי שאפשרויותייך מצומצמות יחסית, אך לאור העובדה כי קיימים עסקים נוספים, יש לבחון את האפשרות לניוד.
    אם לא מדובר בסגירה מוחלטת - אין דינך אישה זו שונה מכל עובדת אחרת בהריון, ואין סגירת החברה מקנה פטורים אוטומטיים לחברה (אם כי ייתכן ומדובר בטיעון טוב מבחינתה), והיא מנועה מלפטר אותך ללא היתר ממשרד התמ"ת.
    היתר כזה יכול להינתן גם רטרואקטיבית (לשיקול הממונה) ככל שמדובר בפירוק וסגירת חברה, אולם ככל שלא ניתן - את זכאית לשכר שוטף כאמור וזכויות סוציאליות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

נוי
    17/08/2011

מדובר בחוזה שכירות שהסתיים לאחר שנים רבות
    ויש להם עסקים מאותו תחום נוספים אך עם שם שונה הם מחוייבים להעסיק אותי שם? מה האפשרויות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר - תגובה

עו``ד חן שטיין
    17/08/2011

נוי,
    השאלה המשמעותית הינה מה יעלה בגורל החברה - האם תיסגר או האם ישתמשו בה, גם אם לצורך עסקים אחרים.
    נראה כי מדובר במקרה בו יש צורך בפגישת ייעוץ על מנת להבין את העניין לעומקו, ובהתאם לגזור את האופציות העומדות בפנייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו