חיפוש עבודה בהריון ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפוש עבודה בהריון ראשון
    דידי
    15/08/2011

שלום רב,

אני נמצאת בשבוע ה11 להריון,סיימתי תואר ראשון ואני מעוניינת בחיפוש עבודה או זמנית או קבועה,העניין הוא שקשה לי להתחיל מקום עבודה ברגל שמאל ולהסתיר את ההריון,שכן ברוב המקרים כשהמעסיק מגלה כי העובדת בהריון זה משנה מאוד את היחס והמצב בעבודה ויוצר מצב לא נעים.

מצד שני קיים החוק שעד חודש 5 איני חייבת להודיע על הריון,ואני די נקרעת עם המצפון והחוק,ולמרות שפניתי למשרות זמניות שהוגדרו כך ניסיתי להגיד שאני בהריון ודחו אותי גם אם היה מדובר ב3-5 חודשי עבודה בלבד.

אז איך עליי לפעול בכדי לא להפגע ולא לפגוע.

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש עבודה בהריון ראשון

הוספת תגובה

• חיפוש עבודה בהריון ראשון - תגובה

עו``ד חן שטיין
    17/08/2011

דידי שלום,
    השאלה אינה משפטית, אלא מה נכון יותר עבורך והדבר צריך להיות על פי תחושת הבטן שלך ומה נח לך יותר, אולם, לאור העובדה כי הדברים מתנגשים, הרי שאין פתרון קסם - את צריכה לבדוק "עלות" מול "תועלת", והאם נכון מצידך להיות ישרה יתר על המידה, שכן החוק עצמו לא מחייב אותך לספר על הריון בשלב זה.
    לשיקולך.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו