מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות על דמי אבטלהדנה25/08/2011
שלום,
1.אם חזרתי לעבוד לאחר 3 חודשי חופשת לידה ועבדתי במשך 3 חודשים, האם ניתן כעת להתפטר ולבקש דמי אבטלה לצורך טיפול בילד? או שמאשרים זאת רק כאשר מתפטרים מיד בתום חופשת הלידה? אם כן אפשרי, מה הסיכויים שיאשרו לי דמי אבטלה במקרה כזה?
2. אם גובה המשכורת שלי ירד רק בחודש האחרון בגלל שביקשתי להתחיל לעבוד פחות ימים, לפי מה יחושב גובה דמי האבטלה? יעשו ממוצע של 3 חודשים אחרונים?
3. אם אני אקדמאית בהשכלתי (הנדסה) ומעולם לא עבדתי במקצוע, וגם עבדתי בשנתיים האחורנות במקצוע שאינני מועוניינת לחזור לעבוד בו, האם אני זכאית לבקש למצוא עבורי עבודה במקצוע של ההשכלה שלי או שהם מחפשים לי עבודה במקצוע האחרון שעבדתי בו? פשוט אני יודעת שבמקצוע שעבדתי בתקופה האחורנה יש ביקוש רב ואינני מעוניינת לחתום בלשכה בידיעה שיפנו אותי כל הזמן לעבודות מסוג זה..
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
דנה26/08/2011אם אני רוצה לטעון שאני רוצה לטפל בילד, האם יש רלוונטיות להיקף המשרה שיש לי? כי אפילו לפני ההפחתה במשרה שביקתי, עבדתי עד שעות הצהריים המוקדמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות על דמי אבטלה - תגובה
עו``ד חן שטיין28/08/2011דנה שלום,
ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים. בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.
לגבי גובה דמי האבטלה - יש לבחון זאת באופן ספציפי מול תלושי השכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)