מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשה ארוכה בהריון. די דחוףבטי25/08/2011
שלום רב,
הנני עובדת 4 שנים ו 4 חודשים באותו מקום, אני בתחילת חודש שישי להריוני, מתחילת ההריון לקחתי חופשת מחלה לסירוגין, בתחילה בעייה אחת בהריון, והמשך חופשת המחלה על כאבים ברגל ובצקות(יש לציין שעבודתי מוכרת 7 שעות על הרגליים), אני עדיין בחופשת מחלה עד 30.9.2011 ימי המחלה במצטבר מתלוש אפריל 58 יום, ולפי החישוב שלי במצטבר + אישור המחלה האחרון עברתי את המכסה והגעתי ל 3 וחצי חודשים ימי מחלה מאושרים,,
א. האם יש הגבלה ללקיחת מספר ימי מחלה, למרות שיש אישורי מחלה? אני חוששת שאגיש אישורי מחלה, ולא אקבל בגינם כסף?
ב. אם אמשיך לקבל אישורי מחלה נוספים, בגין אי אפשרות לעבוד בגלל בצקות וכאבים, דרך רופא נשים ולא מביטוח הלאומי, מהי ההגבלה של הימים?( אני מעדיפה לא לגשת לביטוח לאומי אם יש ברירה אחרת,, בירוקרטיות ועיכובים, והמשכורת שלי יחידה, אין לי אפשרות , לצערי,, לעיכובים, בגין הוצאות שוטפות)
ג. האם יש חוק שבגין חופשת מחלה ארוכה, לא ישלמו לי חופשת לידה? או מענק לידה?
סליחה על הודעה ארוכה,,, פשוט דואגת ,,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשה ארוכה בהריון. די דחוף - תגובה
עו``ד חן שטיין28/08/2011בטי שלום,
עקרונית, ככל שיש לך ימי מחלה צבורים כדין, הרי שאת רשאית לממשם.
יחד עם זאת, לאור העובדה כי את בחודש השישי להריון בלבד, כדאי לבדוק האם לא יהיה נכון לך להגיש תביעה לגמלת שמירת הריון. הדבר לא צפוי לפגוע בדמי הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)