מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות במהלך חופש לידה לצורך גידולעדי01/09/2011
שלום שמי עדי , הלידה שלי צפויה להתרחש בדצמבר , אני עובדת כר קרוב לחמש שנים בחברה. ויש לי מספר שאלות :
1. מתי עליי להודיע למעסיקי שאני מעוניינת להתפטר לצורך גידול הילדה ?<
2. לאילו פיצויים אני זוכה?
3.האם אני יכולום גם אבטלה ?
4.האם עליי לבקש ממעסקי מכתב כלשהו על מנת לחתום בלישכה?
תודות עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות במהלך חופש לידה לצורך גידול - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/09/2011עדי שלום,
ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים. בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
מרבית הנשים מוצאות לנכון לחפוף אותה עם חופשת הלידה, ומודיעות חודש טרם המועד בו רוצות לסיים את תקופת ההעסקה בפועל.
דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.
מהמעסיק - את זקוקה למכתב על תקופת ההעסקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רק הבהרה קטנה
עדי04/09/2011האם אני יכולה לבקש ממעסקי מכתב סיום העסקה (כלומר מעין מכתב פיטורים) כל עוד שני הצדדים כמובן מסכימים על כך . דבר שיעזור לי לחסוך את 90 יום טרם חתימה על אבטלה ... כמובן תוך התחייבות מצידי שאיני יתבע או תובעת את מעסיקי על פיטורים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רק הבהרה קטנה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/09/2011עדי שלום,
יש הבדל בין מכתב סיום העסקה, שאותו המעסיק מחוייב לתת, אך לא עוזר לך לעניין תקופת ההמתנה (במכתב זה רק מצויינת תקופת העבודה), לבין מכתב פיטורים.
עקרונית, אם יהיה בידך מכתב פיטורים תהיי זכאית לדמי אבטלה מיידית, אם כי אם מדובר בתקופה האסורה לפיטורים - ביטוח לאומי עלול להערים קשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)