מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכאות לדמי שמירת הריוןאיה פרץ01/09/2011
שלום רב ,
לפני כשנה ילדתי את בני והייתי בשמירת הריון מהשבוע ה 19 להריוני וקיבלתי בכל חודש את דמי שמירת ההריון ולאחר הלידה קיבלתי דמי לידה על פי חוק . לאחר הלידה הייתי בבית במשך 8 חודשים שבהם שילמתי דמי ביטוח לאומי כדין בזמן התקופה הזאת ניכנסתי להריון שני וחזרתי למקום עבודתי בשבוע ה 13 להריוני הספקתי לעבוד בדיוק חודש ימים ולאחר מכן הוציאו אותי לשמירה שוב עד הלידה בברור טלפוני עם מוקד ביטוח לאומי הוסבר לי שאהיה זכאית לשמירת הריון במידה ו 14 שבועות אחורה יש לי 6 תלושי משכורת רצופים בהם שולם ביטוח לאומי ומספיק שחזרתי לעבוד יום אחד לעבודה בכדיי להיות זכאית ובאמת את כל הדברים האלה היו לי . בחודש אוגוסט הגשתי את המסמכים הרלוונטים למוסד לביטוח לאומי הכוללים : אישור רפואי חתום + מסמכים רפואיים המאשרים את מצבי + תלוש משכורת אחד על חודש מאי שהיה לי על סך 7082ש"ח ברוטו לביטוח לאומי + אישור על שהייה בחל"ד +חל"ת מהמעסיק שבהם שולם ביטוח לאומי על פי חוק . קיבלתי מכתב מביטוח לאומי שאושרה לי שמירת ההריון אך קיבלתי רק 7000 ש"ח בטענה שהיה לי רק תלוש אחד לכן חולק ל 3 חודשים וזה מה שמגיע לי . אך זה לא נראה לי הגיוני שזה הסכום שקיבלתי עבור 3 חודשים לא רשום בשום מקום בחוק שאם יש רק תלוש אחד אז מחלקים אותו ל 3 . ברצוני לדעת האם זה באמת החוק ? והאם לא מה עליי לעשות בכדיי לקבל את התשלום המגיע לע כי גם על פי חישוב זה יחושב לי דמי שמירת ההריון . אודה על תגובתכם בנושא .
תודה .
איה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
איה פרץ01/09/2011הוותק שלי בעבודה יהיה בינואר 2012 4 שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכאות לדמי שמירת הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/09/2011איה שלום,
קשה לדעת באופן כזה כללי, מבלי לראות מסמכים כלל, אולם עקרונית, ככל שההכנסה הכוללת שלך אכן היתה 7,000 ש"ח - לפי שכר חודש, הרי שנראה כי חישוב דמי הלידה נעשה כדין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)