מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לאחר לידה - מה מגיע לי?סימה06/09/2011
בס"ד
התחלתי לעבוד כסייעת בגן מ1/9/2009- 1/7/2010.ב 1/7/2010 יצאתי לשמירת היריון עד ללידה ב6/1/2011.חופשת לידה הסתיימה ב 14/4/2011.
1. האם אני זכאית לפיצויי פיטורין? (התפטרתי לפני חודש ימים)
2. המעסיק לא הפריש לקופת גמל. הוא טוען שהוא יפריש כעת. כעת לפי הביטוח. אין לי כל ותק ואני מתחילה מ -0. האם מגיע לי פיצויי על כך.
3.האם שמירת ההריון נחשבת לחופשה ללא תשלום כפי שטוען המעביד שבה אני לא זכאית לכלום- חופשה, הבראה, מענק כספי שקיבלו העובדים.
אני מבולבלת ונראה לי שמנסים לסדר אותי. תשובתכם המהירה.
תודה
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר לידה - מה מגיע לי? - תגובה
עו``ד חן שטיין07/09/2011סימה שלום,
ככל שההתפטרות הינה עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים, ובתנאי שמלאה לך לפחות שנת עבודה מלאה אחת (תקופות שמירת ההריון וחופשת הלידה בתשלום נמנות על הותק לצורך החישוב).
תקופת שמירת ההריון, ככל שהיה לך ותק של שישה חודשים קודם לכן, נחשבת כתקופת עבודה לעניין הזכויות הסוציאליות.
גמל - אם לא הפריש, יהיה עליו להפריש כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)