ימי מחלה עקב שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ימי מחלה עקב שמירת הריון
    מורן
    08/09/2011

שלום,
    אני בהריון שבוע3 5 ,מזה כ3 שבועות אני במחלה מנוחה בבית כי יש לי צירים מוקדמים,האישור מחלה מהרופא הינו עד שבוע 36 (עוד שבוע) מבחינת ביטוח לאומי אני יכולה להגיש מסמכים רק לאחר 30 יום.
    אני מניחה שהרופא יוכל להשלים לי עוד 3 ימים ואז אני אגיש את המסמכים.
    השאלה מה אני עושה עם העבודה ,ככה אני לא יכולה לחזור לעבוד,הצירים מתגברים לי מיום ליום,ולא ניתן לדעת מתי אני אלד.
    האם זה אומר שלאחר סיום ימי המחלה שלי מהרופא ,אני צריכה להגיד בעבודה שאני יוצאת לחופשת לידה מוקדמת כי אין לי ימי מחלה או ימי חופש או לחזור לעבוד כי אין לי ברירה?!?!.
    אני ממש מבולבלת ואצלי בעבודה אני לא יכולה לשאול את הפרטים האלה כי אני לא מסתדרת עם המנהלת שלי ! גם ככה היא לא אהבה את זה שאני בבית בשמירה.
    בבקשה אשמח לקבל תשובה או טלפון של מישהו שיכול לעזור לי .
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ימי מחלה עקב שמירת הריון

הוספת תגובה

• ימי מחלה עקב שמירת הריון - תגובה

עו``ד חן שטיין
    11/09/2011

מורן שלום,
    בלי קשר למה שהביטוח הלאומי יאשר כשמירת הריון, ככל שיהיה בידך אישור רפואי שלא מתיר לך לשוב לעבודה, הרי שזכותך המלאה לשבת בבית. אפשרות נוספת הינה לצאת לחופשת לידה מוקדמת, אם תרצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך..יש לי שאלה נוספת..

מורן
    11/09/2011

אך גם אם אין לי ימי מחלה בכלל ,אני יכולה לשבת בבית אם רופא מביא לי אישור מחלה? ואז איך יורד התשלום בגינם? מהשכר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך..יש לי שאלה נוספת.. - תגובה

עו``ד חן שטיין
    14/09/2011

גם אם אין מקור לתשלום, אין לדבר השלכה על הזכות שלך לשהות בבית במחלה.
    על ימים אלה לא תקבלי כל תשלום, מטבע הדברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו