מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכויות אישה בהיריון בעבודההדר11/09/2011
שלום רב
שמי הדר ואני מנהלת צוות של 3 שלוש בנות בחרה קטנה. כאשר סגרתי על תנאי העבודה עם המעסיק שלי נסגר כי אני אעבוד כל יום עד השעה 15:30 מלבד יום בשבוע בו אצא מאוחר (יוצאת בין 19:00 ל 20:00) .בנוסף, הוחלט כי בחודש ספטמבר נשוב ונדבר על נושא שעות העבודה (לא דובר בצורה מפורשת וחד משמעית מה נחליט לעשות בספטמבר).
כאמור, הגיע חודש ספטמבר ועדכנתי את המעביד שלי כי אוכל לעבוד יום נוסף בשבוע עד השעה 17:00 ובנוסף הודעתי לו שאני בהריון וצפויה ללדת באפריל.
מאז שיחה זו דברים החמירו מאוד בעבודה שלי- הבוס שלי דורש ממני לעבוד שלוש פעמים בשבוע עד שעה מאוחרת ורק פעמיים בשבוע לצאת ב 15:30 (אין באפשרותי לעשות זאת מאחר ואני אוספת את בתי מהגן ב 16:30) - לטענתו עליי למצוא סידור של עזרה מההורים, מטפלת אבל שאני לא ממשיכה בתפקידי כמנהלת הגיוס אם לא אעמוד בתנאים שלו (לטענתו- היריון זו אינה מחלה) .
לטענתו- או שאמצא פתרון (אהפוך להיות רכזת מן המניין ולא מנהלת הצוות) או שהוא יגיש בקשה לפיטורין ממשרד העבודה. מהן זכויותייי במצב שכזה?< האם זכותו להפעיל עליי לחץ על מנת שאשנה תפקיד או אעבוד בתנאיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות אישה בהיריון בעבודה - תגובה
עו``ד חן שטיין11/09/2011הדבר שלום,
היות והמעסיק לא מאיים שיפטר ללא היתר, הרי שעמדתו הינה חוקית - אם לא תסכימי לתנאים, ייפנה בבקשה להיתר לפיטורים. כמובן שזה עדיין לא אומר שיקבל את ההיתר, אך התנהלותו על פניו חוקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכויות בהיריון
הדר11/09/2011שלום רב, התנהלותו כמובן היא בסדר מהבחינה שהוא מתכוון לפנות אל הוועדה. השאלה - הוא זכותו לפהעיל עלי לחץ על מנת שאשנה את שעות העבודה שלי או שאעבור תפקיד?
האם יש למעסיק זכות להפוך מנהלת גיוס לרכזת גיוס מן המניין כאשר הוא מודע לכך שהיא בהיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכויות בהיריון - תגובה
עו``ד חן שטיין14/09/2011אסור למעסיק לשנות תפקיד באופן עקרוני, אבל כל מקרה לגופו.
אם לא תתני הסכמתך, זכותו לפנות למשרד התמ"ת בבקשה להיתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)