מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הארכת חופשת לידה- מבולבלתפ12/09/2011
שלום רב,
ילדתי בחודש יולי, עד לפני הלידה עבדתי 23 חודשים ברצף בעיר שאינה עיר מגוריי.
לפני הלידה ביקשתי העברה לעיר מגוריי והייתי אמורה להיפגש עם המנהלת אך לא הספקתי לפני הלידה.
אני מעוניינת להאריך את חופשת הלידה (שתסתיים בסוף אוקטובר), אך משיחה שערכתי עם המנהלת בעיר מגוריי, היא טוענת שזה לא מתאים להם , ואמרה לי או שאני חוזרת למקום הקודם, או שיקבלו אותי בעיר מגוריי אבל אחרי 3 חודשים, או שאני מתפטרת.
רציתי לדעת האם זה נכון, והאם מותר להם לא לקבל אותי, ואם אני מתפטרת, מהן זכויותי?
אשמח לתשובה בהקדם
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת חופשת לידה- מבולבלת - תגובה
עו``ד ליאת שטיין14/09/2011שלום לך,
חובת המעביד הינה להשיב אותך לאותם התנאים בדיוק. אם את היא זו אשר מבקשת מעבר למקום אחר, הרי שודאי שהם אינם חייבים לאשר זאת, והם יכולים בהחלט להבהיר שזה יהיה פתוח רק באותו חלון זמן, ולא לאחר מכן.
לגבי ההתפטרות - ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים. בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)