שמירת הריון עבודה בסיכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון עבודה בסיכון
    לוי
    12/09/2011

שלום,

אני בשבוע 21 להריוני , ועובדת מזה כ11 חודשים בהוסטל לצעירים עם אוטיזם ובעיות נפשיות, בהוסטל קיימים מקרים רבים של התפרצויות חמורות של דיירים התפרצויות שמלוות באירועים אלימים קשים מאוד שלעיתים אף דורשים העברה למחלקה פסיכאטרית וטיפול רפואי למדריכים שבד"כ נפגעים ממקרי האלימות.היום לדוגמא דייר התפרץ וזרק עלי שולחן וכיסא במזל לא נפגעתי.

מתחילת הריוני לאחר שיחה עם ההנהלה הובטח לי כי לא אשובץ באיזור בו יש דיירים אלימים מאחר ואף רופא ההוסטל הבהיר שבמחלות נפש יש נטייה בעת התפרצויות לתקוף דווקא עובדות בהריון בשל הבטן הבולטת וחוסר האונים של העובדת.

- כיום לאחר שינויים שנערכוו בהוסטל נוצר מצב בו אין אזור לעבודה בו אין סיכון והדיירים האלימים משולבים בכל ההוסטל. אני חוששת מאוד והמצב משפיע עליי נפשית בצורה מאוד עמוקה , מעבר לאלימות יש צעקות צרחות והשתוללויות מדי יום במשמרת ואני חשה שאין לי כוחות להתמודד עם זה יותר . מה עליי לעשות ? האם ניתן לקבל שמירת הריון במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון עבודה בסיכון

הוספת תגובה

• שמירת הריון עבודה בסיכון - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    14/09/2011

שלום לך,
    קשה לי להאמין כי תוכלי לקבל שמירת הריון בנסיבות אלה.
    צריך לבחון אופציות אחרות להתמודדות - זאת ניתן לעשות במסגרת פגישת ייעוץ פרטנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו