מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבודת לילותרינת13/09/2011
שלום רב,
אני אם יחידנית עם תינוק שנולד לפני 7 חודשים. בסוף אוקטובר אני מתכננת לחזור לעבודה.
העבודה שלי היא במשמרות, כולל משמרות לילה. אינני מסוגלת לעבוד כרגע לילות בגלל שאין לי עם מי להשאיר תינוק בלילות. בנוסף אני מתחילה טיפולי ivf עכשיו מחדש.
המעסיק מציב לי תנאי שיקבל אותי חזרה לעבודה רק בתנאי שאני אעבוד כל המשמרות, כולל לילות ( אני עובדתי משרה מלאה לפני הלידה).
מה הן הזכויות שלי בהתחשב לכל הנ''ל והאם המעסיק יכול לפטר ואותי בגלל אי הסכמתי לעבוד לילות ובאיזה ניסוח?
תודה רבה,
בברכה,
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, אפשר בבקשה לקבל תשובה, תודה
רינת14/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, אפשר בבקשה לקבל תשובה, תודה - תגובה
עו``ד חן שטיין14/09/2011רינת שלום,
לשון חוק עבודת נשים קובעת כך: מעביד לא יעביד עובדת שילדה בעבודת לילה, או במנוחה השבועית אף אם היה רשאי או הותר לו לעשות זאת על פי חוק שעות עבודה ומנוחה, התשי"א 1951- , במשך ארבעה חודשים מתום חופשת הלידה, אלא אם כן הסכימה העובדת לכך בכתב, למעט סוגי מקומות עבודה חריגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה דחוף
רינת16/09/2011תודה על התשובה, ושאלה נוספת:
החוק משנת 1951 קצת מצחיק אותי, טוב שזה לא החוק מתקופה מנדט הבריטי. הרי לכל חוק תמיד יש סייגים ותוספות. מה עם העובדה שאני אם חד הורית ( מברירה) , לא הייה לי ואין לי עכשיו בעל, יש לי הורים קשישים וחוץ ממני אף אחד לא יכול להישאר עם הילד בלילה. אף מטפלת לא תסכים להישאר לעבוד בלילה.
אודה מאוד לתשובתך.
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה דחוף - תגובה
עו``ד ליאת שטיין18/09/2011רינת שלום,
החוק לא אמור להצחיק - המקור שלו אכן ישן נושן, אך הנוסח עבר תיקונים ושינויים רבים.
למרבה הצער, לעובדה כי הינך חד הורית אין כדי לשנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
רינת18/09/2011שלום רב,
התכוונתי לכל הרע שיש במילה "מצחיק". איך ייתכן שבמדינה יש חוק משנות ה-50 של המאה הקודמת? הרי אנחנו כבר במאה 21, עם כל ההתקדמות וטכנולוגיה. תסכימו שהדברים משתנים עם הזמן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)