מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת והמעסיקה מבלבלת...דנה19/09/2011
שלום רב,
אני עובדת בעבודתי כבר כמאט שנתיים וחצי,ילדתי בסוף יוני,הערכתי את חופשת הלידה שלי ל-6 חודשיים אני יודעת שמשלמים לי רק על 3 חודשים וה-3 הנותרים לא משלמים לי.
בעבודתי עברתי לתפקיד אחר כשהייתי בהריון 3 חודשים כיוון שהעבירו את מקום העבודה לעיר רחוקה מאוד אז החליטו לעביר אותי תפקיד לעיר קרובה לביתי, הייתי עובדת מ-9 עד 18 ושישי כן שישי לא,במהלך התפקיד המנהלת ביקשה שאתן ערב מכיוון שכולם נותנים והיא טוענת שזה חלק מהתפקיד והיא רצתה להיות הוגנת כלפי כל שאר העובדים ,הסכמתי לזה למרות היותי בהריון ואם ילדה קטנה בבית, נתתי ערב אחד בשבוע.
הגעתי לדבר אם המנהלת לאחר הלידה להודיע לה שאני מעריכה את חופשת הלידה ולבקש ממנה שלא אעבוד ביום שישי, הודיע לי היא חגיגית שהחוקים בעבודה השתנו ועכשיו כולם עובדים מ-7 עד 16 ופעמיים ערב ואחת לחודש שישי כולם חייבים לעבוד ככה, כשדיברתי אם חברה שלי היא אמרה שלא נכון כולם עושים שישי כן שישי לא ושגם לי היא תגיד לעבוד ככה אחר כך.
אני אמא ל- 2 ילדים ,הגן של הילדים מתחיל ב-7:30 האם היא יכולה להכריח אתי לעבוד מ- 7- עד 16?? בלי שום קשר אני לא יכולה לעבוד ככה בגלל הגנים וגם העבודה שלי נמצאת בעיר אחת לא בעיר שאני גרה בה ובכדי להגיע לשם אני צריכה לנסוע 20-30 שעה לעבודה עם הרכב(תלוי בפקקים).האם אני יכולה להודיע לה שאני יכולה לעבוד מ-8 עד 17?
ועוד שאלה האם היא יכולה להכריח אותי לעבוד פעמיים בשבוע ערב??הרי
לפני היותי בהריון בכלל לא עבדתי ערב?וגם אם כן נתתי רק ערב אחד לפני הלידה??
ובקשר ליום שישי זה נחשב לי שעות נוספות היא יכולה להכריח אותי לעבוד שישי הרי יש לי שני ילדים קטנים?
ורציתי גם לדעת בקשר לשעת הנקה, כמה חודשים מגיע לי שעת הנקה אם אני חוזרת אחרי שישיה חודשים מיום שילדתי?
אשמח אם תענו לי בהקדם...תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת והמעסיקה מבלבלת... - תגובה
עו``ד חן שטיין20/09/2011דנה שלום,
לגבי שעת הנקה - עקרונית, שעת הנקה ניתנת למשך 4 חודשים מתום חופשת הלידה, למי שעובדת משרה מלאה (היקף 186 שעות).
הרעת התנאים עליה מדובר היא אסורה לגבייך למשך 60 הימים מיום חזרתך לעבודה.
לאחר תקופה מוגנת זו, תוכלי להתפטר עקב הרעת התנאים (בכפוף לפרוצדורה הקבועה לכך), או לצורך טיפול בילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...רק לא הבנתי לגבי שעת הנקה...
דנה20/09/2011תודה ...רק לגבי שעת הנקה לא הבנתי,רשמת לי שמגי לי 4 חודשים מתום חופשת הלידה הכוונה 3 חודשים מיום שילדתי או 6 חודשים (אני חוזרת אחרי 6 חודשים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)