דמי לידה נמוכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמי לידה נמוכים
    שלי
    27/09/2011

שלום רב,
    ילדתי לפני חודשיים והגשתי את התביעה לביטוח לאומי אמנם באיחור מה, אך בצירוף כל המסמכים שנדרשו. השכר המחוייב במס שלי בשלושת החודשים טרם הפסקת העבושה- 17,190 ש"ח. אני עובדת באותו מקום עבודה מעל ל-5 שנים, ומשלמת מיסים מלאים לכל אורך התקופה. לפני 7 חודשים קיבלתי העלאה בשכר (לא יודעת אם קריטי- השכר טרם השינוי- 11,250 ש"ח). להפתעתי גיליתי היום שהופקד לחשבוני סכום מגוכך של 33,200 ש"ח- אש ר כלל אינו מייצג את השכר שלי. הפקידה איתה דיברתי טלפונית אמרה שהסכום המלא ממנו נוכו מיסים למיניהם- 37 אלף ש"ח (בערך)- עדיין- ממש לא מתקרב לסכום אותו הייתי אמורה לקבל. לא יודעת אם קריטי אבל בכל מקרה אציין שאני מועסקת בעסק השייך לאבי, אך בדמי הלידה אותם קיבלתי לאחר הלידה הראשונה- לא זכור לי שהיתה בעיה כלשהי.על פי המחשבון לחישוב הזכות לדמי לידה באתר הביטוח הלאומי ראיתי שבעיקרון ישנו הפרש של סביבות 19,000 ש"ח. מה עושים מכאן?...
    המון תודה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמי לידה נמוכים

הוספת תגובה

• דמי לידה נמוכים - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    30/09/2011

שלי שלום,
    ראשית, על מנת לאבחן את הבעיה, י שצורך לקבל את טופס החישוב מביטוח לאומי על מנת לנסות ולהבין כיצד נעשה החישוב, ואיפה, ספציפית, הבעיה - האם השכר חושב לא נכון, או שמא הכירו לך בחופשת לידה חלקית, וכדומה.
    לאחר שיתברר מקור הבעיה, ניתן יהיה לבחון כיצד יש לפתור אותה - כל זאת כמובן, ניתן יהיה לעשות במסגרת ייעוץ פרטני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו