האם יוכל לדרוש שמירת היריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יוכל לדרוש שמירת היריון
    מגי
    28/09/2011

אני נמצאת בשבוע 24 להיריון. לפני כמס' ימים שוחררתי מבהח' שבו הייתי מאושפזת 3 ימים עקב דימום פעיל וחשד להיפרדות השליה שנשלל, אך לא מצאו סיבה והומלץ על מנוחה בבית 10 יום וביקורת במרפאה להיריון בר סיכון למחלות לב.יש לציין שבהיריון הקודם חליתי בדלקת פרקים עם פגעה במסתמי הלב. בהיריון הנ'ל יש החמרה קטנה בהספקת הדם למחיצה בלב ופגיעה במסתם אורטלי mild to moderate . מצב הזה מאוד מפחיד אותי גם מבחינת דימומים קשים וסכנה לעובר,וגם מבחינה בריאותית לבבית שלי.כמו כן ש לציין שאני עובדת במחלקה פנימית שלא רק זו עבודה מעומצת, שכוללת לילות, אלה חולים מונשמים קשים וחולים עם חיידקים מאוד עמידים,וחולים שזקוקים פתאום להחייאה וכו'. בסוף היום אני מגיעה הביתה עם כאבי גב,נפיחות ברגלים ולפעמים דפיקות לב וכאבי גב. לכן ברצוני לבדוק האם יוכל לאור כל הנתונים לקבל שמירת היריון. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם יוכל לדרוש שמירת היריון - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    30/09/2011

מגי שלום,
    שאלתך הינה רפואית לחלוטין - רק רופא נשים הוא הגורם שבכוחו לקבוע זאת, פני אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו