מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות,שעת הנקה וחיות אחרות...אלינור22/01/2008
היי
יש לי כמה שאלות...
1. מעבר לעניין שמשלמים לי את שעת ההנקה כביכול..האם יש זמן כלשהו שאמורים להקצות לי לשאיבות או שזה כחלק מאותה השעה?
2.איך מחשבים דמי פיטורין? אני עובדת במקום למעלה מ 3 שנים....
3.אני עומדת להתפטר אחרי שניסיתי להגיע להסדר עם הבוס {העבודה היא במשמרות...} וכשלא הגענו להחלטה כלשהי הלכתי ומצאתי עבודה אחרת בשעות עבודה נורמליות {לא משמרות}. אז..
א. האם מגיעים לי דמי פיטורין אם אתפטר?
ב.אם אני בחל"ת ומתחילה לעבוד כנסיון במקום החדש זה אפשרי?
ג. איך אני אמורה לעשות את כל עניין ההתפטרות? האם עליי להגיש מכתב? האם עליי לקבוע פגישה? איך זה עובד??
מודה מראש על הכל!
יום נעים ויישר כח לכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות שעת הנקה ...
עו"ד אילן קמינצקי22/01/2008לאור כמות השאלות הרבה אענה בקצרה:
1. יש שעה בסך הכל (כולל זמן לשאיבה) אם את ביחסים טובים עם המעביד תוכלי לבקש זמן נוסף לשאיבה.
2. פיצויי פיטורין- באופן כללי זה לפי השכר האחרון כפול תקופת העבודה.
3. יש לבחון את מכלול הנסיבות שהובילו להתפטרותך והדבר אינו אפשרי במסגרת הפורום. מומלץ לפנות בעניין לקבלת ייעוץ משפטי פרטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)