מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לאחר לידה והעסקה מחדשטובה29/09/2011
שלום רב,
התפטרתי מעבודתי לאחר תום חופשת הלידה. נרשמתי בלשכה לצורך דמי אבטלה
והבנתי כי עליי להמתין 90 ימים לצורך קבלת דמי האבטלה.
כשבוע לפני תום ימי ההמתנה התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש, כאשר בשבוע הנ"ל
אינני בטוחה כי הנני רוצה להמשיך במקום הנ"ל.
ימי ההמתנה נגמרו לי והייתי אמורה לקבל דמי אבטלה.
שאלתי היא: במידה ואני לא ממשיכה לעבוד במקום החדש האם עליי שוב להמתין 90 ימים? האם יש הוראות בחוק איזה פרק זמן של תקופת עבודה יש להמתין שוב?
הנני נמצאת בדילמה קשה מאוד. מצד אחד אינני רוצה לאבד את זכויותיי לאבטלה ומצד שני הנני מתלבטת לגבי המשך העבודה במקום החדש האם להמשיך ולנסות אולי אצליח להשתלב במקום החדש.
אני חייבת לקבל החלטה ומבקשת את עזרתכם כדי לדעת מה החוק אומר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר לידה והעסקה מחדש - תגובה
עו``ד ליאת שטיין30/09/2011טובה שלום,
עקרונית - מדובר שוב בהתפטרות.
יחד עם זאת, אכן מדובר בסיטואציה ייחודית, ולכן מומלץ לפנות ישירות למוסד לביטוח לאומי ולשאול את שאלתך באופן ספציפי, בהיותו הגוף האמון על עניין זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)