מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עילה לפיטורין בזמן הריון?גילי04/10/2011
שלום,
אני עובדת במשרה חלקית במקום עבודה. חתמתי עם קבלתי על חוזה עבודה לחצי שנה שהוארך בחצי שנה נוספת. לאחר מכן עקב החלפת מנהלים לא נעשתה הארכה אך קיבלתי משכורותי כרגיל עד כה . עובדת כשנתיים בסך הכל .
בשיחה עם המנהלת שלי(שתוציא עליה פרוטוקול-טרם הוציאה) מבקשת שאחתום כעת על חוזה עד סוף השנה הנוכחית עם הרחבת המשרה וקבלת מטלות נוספות ואז בסוף השנה אם אעמוד במטלות יתכן ואמשיך במשרה המוגדלת.
לשאלתי למה החוזה החדש ממשיך רק עד סוף השנה ענתה משום שמתוכננים צימצומים בתקופה זאת ולטענתה זה לא אומר שאני מצטמצמת אך יתכן ולא תתאפשר המשך ההרחבה במשרה . בשיחתנו אמרה שאם אני לא מוכנה להרחבת המשרה בתנאי השכר שמציעה-" אני חופשיה לעזוב" ..
אני מתכננת הריון
שאלותי הן:
1.- אם אכנס להריון עד סוף השנה האם פרוטוקול השיחה כאמור לעיל יכול לשמש עילה לפיטורין בהריון מסיבה מוצדקת.
כלומר אם היא יכולה לומר שהיא מפטרת אותי בגלל שלא עומדת במטלות החדשות או בגלל הצימצומים ולכן החוזה הוארך רק עד סוף השנה ולא בגלל ההריון ( אני מדגישה שכבר שנתיים אין לי חוזה קבוע כאמור לעיל, וגם כשהיו חוזים הם היו מוגבלים בזמן)
2. האם יש משפט שחשוב שיהיה בפרוטוקול השיחה ביננו שיעבור לעיוני שכדאי להוסיף כדי להגן עלי במקרה של פיטורין בהריון.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עילה לפיטורין בזמן הריון? - תגובה
עו``ד חן שטיין05/10/2011גילי שלום,
שאלתך ספציפית מאוד ומתאימה לייעוץ ספציפי כדי להתכונן נכון להריון ולא למצוא עצמך מוגבלת בגלל שטות.
עקרונית, חתימה על תקופת עבודה מוגדרת בעייתית עבורך, וחשוב להימנע מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)