מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשה בתשלום בתוך 60 הימיםGal05/10/2011
ממתי מתחילים לספור 60 ימים מהחזרה מחופשת הלידה, במידה וחופשת הלידה הוארכה בימי חופשה בתשלום?
בסיכום עם המעסיק, חזרתי לעבודה ב-1 באוגוסט, אך מכיוון שעדיין לא היה לי סידור קבוע לתינוק, ביקשתי לנצל ימי חופשה בתשלום. המעסיק ביקש שאנצל את ימי החופשה ברצף לסיום חופשת הלידה וכך עשיתי. כך יצא, שבפועל חזרתי לעבוד רק ב-29 באוגוסט.
המעסיק נתן לי מכתב פיטורים לאחר 60 ימים מה-1 באוגוסט ולא מה-29 באוגוסט. כך יוצא שלא היום בפועל 60 ימים בהם קיבלתי הזדמנות לחזור לעבודה שלי וגם בימים בהם עבדתי בפועל, לא הוחזר לי תפקידי.
האם המעסיק מחוייב ל-60 ימים החל מחזרתי לעבודה בפועל או שיכול להחשיב את ימי החופשה בתשלום כימי עבודה לכל דבר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשה בתשלום בתוך 60 הימים - תגובה
עו``ד חן שטיין05/10/2011שלום לך,
ימי חופשה בתשלום אינם הארכת חופשת לידה, אלא חלק מתקופת העבודה, ולכן המעסיק עקרונית צודק.
יחד עם זאת, אי השבתך לתפקיד ופיטורייך מייד בתום ה 60 ימים עלולים להיות בלתי חוקיים כשלעצמם, וכדאי לבחון לעומק את המקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)