פיצויי פיטורין ואבטלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיצויי פיטורין ואבטלה
    ליאת
    23/01/2008

שלום ,
    בתי אוטוטו בת 8 חודשים. חזרתי לעבודה לאחר 4 חודשים , אך אני מתכוונת להגיש מכתב התפטרות למעסיק שלי מהסיבה שאני רוצה לשבת בבית ולטפל בילדתי עקב שעות העבודה המרובות שהתפקיד במקום העבודה הנוכחי דורש ממני .
    שאלותי הן :
    1. אני נמצאת במקום הנוכחי שנתיים . אני אגיש מכתב התפטרות בשבוע הבא (זה יהיה בדיוק 8 חודשים מהלידה ) אבל זה ידרוש ממני להישאר חודש נוסף בגלל חוק "הודעה מוקדמת" ואז זה היה בדיוק 9 חודשים . האם עדיין מגיע לי פיצויי פיטורין לפי הדין ?
    2. האם לאחר 90 יום אהיה זכאית לדמי אבטלה ? ועל פי מה נקבעים גובה דמי האבטלה , כמה זמן ניתן לחתום ?

תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיצויי פיטורין ואבטלה

הוספת תגובה

• פיצויי פיטורין ואבטלה

עו"ד אילן קמינצקי
    23/01/2008

ליאת שלום,

על פי החוק את צריכה להתפטר מהעבודה בתוך 9 חודשים מיום הלידה ולפיכך וכל עוד את נמצאת בזמן האמור לעיל את זכאית לפיצויים.

לאחר 90 יום תהיי זכאית לדמי אבטלה דמי האבטלה נקבעים לפי המשכורות האחרונות שלך במקום העבודה. תקופת הזמן בו ניתן לחתום תלוי במספר גורמים ובינהם מצבך האישי, גילך וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו