מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין לאחר חופשת לידהרינת18/10/2011
שלום רב,
לפני חודשיים הגשתי מכתב התפטרות עקב טיפול בתינוקי המכתב הוגש שבועיים לפני התאריך בו הייתי אמורה לחזור (לאחר שנתיים כמעט במקום העבודה) שאלתי הראשונה: כמה זמן לפני צריך להודיע על התפטרות במקרה כזה?
שאלה שניה, עד עכשיו לא קיבלתי את מה שמגיע לי וכל פעם שאני מדברת עם חשבת השכר היא אומרת שזה בטיפול, ממתין לאישור מנכ"ל התשובה האחרונה הייתה שאקבל את הפיצויים עד ה 10.9 שכבר עבר. מה החוק אומר לגבי הזמן שאמורים לתת לי את הפיצויים ומה אני יכולה לעשות על מנת לקבל את המגיע לי?
אשמח מאוד לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין18/10/2011רינת שלום,
הודעה מוקדמת במקרה המתואר על ידך צריכה להיות עקרונית בת 30 ימים.
את פיצויי הפיטורים היית צריכה לקבל תוך 15 ימים מיום סיום יחסי עובד-מעביד, אך עיכוב סביר הוא מידתי. אם תתרשמי כי אין כוונה אמיתית לשלם לך אותם כלל, יהיה צורך בנקיטת הליכים משפטיים לצורך כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)