מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון איך עושים את זהליאת27/10/2011
אהלן אני ליאת בת 26 נמצאת בהריון השני שלי אני נמצאת בשבוע 30 ועקב צירים מוקדמים אושפזתי בבית חולים את הילד הראשון שלי ילדתי בשבוע 29 לכן הרופאים אמרו שאני צריכה ליהיות בשמירת הריוןלכן יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח עםתוכלו לעזור לי.
1-אחרי שלקחתי טפסים מביטוח לאומי ואני נותנת לרופא למלות לי את זה אני יכולה כבר להגיש אותם לביטוח לאומי?
2-המשכורת שלי בממוצע בחודש הוא 6000 שח איך משלמים על שמירת הריון?
3-ואיך מחושב החופשת לידה כולל את שמירת ההריון או לפי משכורות אחרונים שעבדתי?
4-אני אושפזתי בבית חולים בעמצע החודש ב19 מאותו יום איך מתחילים לחשב שמירת הריון?
אשמח עם תענו לי בהקדם אני פשוט נורא מבולבלת והייתי רוצה לדעת מה בידיוק לעשות על מנת שאני לא יפסיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון איך עושים את זה - תגובה
עו``ד חן שטיין01/11/2011שלום ליאת,
1. עלייך להמתין שימלאו לך 30 ימי שמירה רצופים, ורק לאחריהם להגיש את התביעה, היות וזה תנאי מקדמי לזכאות.
2. שמירת הריון משלמים לך לםי השכר שלך בפועל, עד למקסימום השכר הממוצע במשק (כיום בין 8,000 ל 9,000, כך שממילא אין לך בעיה).
3. דמי הלידה משולמים לפי שכרך טרם השמירה.
4. מיום כניסתך לשמירה בפעול, או לפי התאריך שהרופא קובע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)