שמירת הריון איך עושים את זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון איך עושים את זה
    ליאת
    27/10/2011

אהלן אני ליאת בת 26 נמצאת בהריון השני שלי אני נמצאת בשבוע 30 ועקב צירים מוקדמים אושפזתי בבית חולים את הילד הראשון שלי ילדתי בשבוע 29 לכן הרופאים אמרו שאני צריכה ליהיות בשמירת הריוןלכן יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח עםתוכלו לעזור לי.
    1-אחרי שלקחתי טפסים מביטוח לאומי ואני נותנת לרופא למלות לי את זה אני יכולה כבר להגיש אותם לביטוח לאומי?
    2-המשכורת שלי בממוצע בחודש הוא 6000 שח איך משלמים על שמירת הריון?
    3-ואיך מחושב החופשת לידה כולל את שמירת ההריון או לפי משכורות אחרונים שעבדתי?
    4-אני אושפזתי בבית חולים בעמצע החודש ב19 מאותו יום איך מתחילים לחשב שמירת הריון?
    אשמח עם תענו לי בהקדם אני פשוט נורא מבולבלת והייתי רוצה לדעת מה בידיוק לעשות על מנת שאני לא יפסיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמירת הריון איך עושים את זה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    01/11/2011

שלום ליאת,
    1. עלייך להמתין שימלאו לך 30 ימי שמירה רצופים, ורק לאחריהם להגיש את התביעה, היות וזה תנאי מקדמי לזכאות.
    2. שמירת הריון משלמים לך לםי השכר שלך בפועל, עד למקסימום השכר הממוצע במשק (כיום בין 8,000 ל 9,000, כך שממילא אין לך בעיה).
    3. דמי הלידה משולמים לפי שכרך טרם השמירה.
    4. מיום כניסתך לשמירה בפעול, או לפי התאריך שהרופא קובע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו