מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה דחופה בבקשהגלית27/10/2011
אני מטפלת בקשישים קרוב ל6 שנים
התחלתי ב1.11.2005 והתפטרתי בתאריך 25.10.11 הבדל של 5 ימים עד שיהיה 6 שנים
לפני 3 חודש ילדתי ובתאריך ה25.10 כשהייתי אמורה לחזור הגשתי מכתב התפטרות לצורך טיפול בילד
3 חודש לפני שילדתי אף קשישה לא רצתה אותי עקב היותי בהיריון ולכן סידרו לי משרה אחרת פקידה באותה חברה רק בעיר אחרת 15 שעות שבועיות ואמרו זה מה שהם יכולים לסדר ובמקום להרויח קרוב ל3 אלף הרוחתי רק 1000 שקל
ידוע לי שמחשבים פיצויים לפי שכר אחרון כפול מספר השנים והשכר האחרון שלי זה 1000 שקל אז איך זה מתנהל בדיוק? כי גם הדמי לידה נפגעו לי עקב הירידה בשכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה דחופה בבקשה - תגובה
עו``ד חן שטיין01/11/2011גלית שלום,
על פניו נראה כי מה שהחברה עשתה הינו מנוגד לחוק, היות וחל איסור להרע את תנאי העסקתה של עובדת בהריון. עלייך לדרוש מהם להשלים לך את ההפרש, באמצעות תיקון תלושי השכר, ועם זה לפנות למוסד לביטוח לאומי לבקש עדכון של דמי הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)