פיטורים לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורים לאחר חופשת לידה
    אמא טרייה
    26/01/2008

אני עובדת בעבודה שנתיים , ולאחר שיחה עם מעסיקי אשר רוצה שאחזור לעבודה עד שעה 16:30 ולאחר שיחה עימו כי לא ייתכן הדבר ולא יתאפשר לי לחזור למשרה בשעות הארוכות הללו הוא הציע שיפטר אותי והסכמתי .
    הוא אמר שישלם לי פיצויים והודעה מוקדמת , עוד אמרתי לו כי על מכתב הפיטורים הוא צריך לרשום כי הוא מפטר אותי בשל משרה קבועה ואי יכולתי לעבוד בשעות רבות , על מנת שאוכל לחתום בלישכה באופן מיידי ולא להמתין 90 יום .
    עוד הוא מעונין שאני אחתום לו שקיבלתי את כל המגיע לי , אך לפני שאני מכינה מכתב ומביאה לו אני רוצה לברר מה בדיוק מגיע לי על מנת לא לפספס שום דבר .
    האם מגיע לי פיצויים עד לסייום חופשת הלידה שלי כלומר המעסיק אמור היה להפריש לי לביטוח מנהלים כסף ?
    האם מגיע לי הודעה מראש של חודש + 45 יום או הודעה מוקדמת + 60 יום לפי החוק החדש.?
    האם התחלתי לעבוד בפברואר ובפברואר השנה הייתי בחופשת לידה האם מגיעה לי דמי הבראה ?
    תודה רבה על עזרתכם ,
    אמא טרייה ומבולבלת ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורים לאחר חופשת לידה

הוספת תגובה

• פיצוים לאחר לידה

אמא טרייה
    26/01/2008

כמו כן מעסיקי לא שילם לי לביטוח מנהלים על סה"כ השכר שנקבע בתחילה אלא הוא פיצל את השכר לשניים - שכר ושעות נוספות .
    אני יודעת שהוא הפריש לי רק על חלק מן השכר הכולל ולא על שעות הנוספות , מה עליי לעשות מבחינת פיצויים והודעה מוקדמת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורים לאחר חופשת לידה

עו"ד אילן קמינצקי
    30/01/2008

במקרה בו מעביד מפטר עובדת לאחר חופשת לידה עליו לשלם לה תשלום של 60 יום + הודעה מוקדמת.
    בנוסף על המעביד לשלם לך את יתר זכויתייך עד למועד הפיטורין בפועל - דמי הבראה, פדיון חופשה שנתית וכל זכות אחרת אליה את זכאית בהתאם להסכם קיבוצי או אישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו