מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין בזמן הריוןבר01/11/2011
היי , כרגע אני בהריון שבוע 22 ולפני כחודש וחצי פיטרו אותי מעבודתי , יש לציין שהמעסיק לא ידע שאני בהריון . הבנתי שאני לא חייבת לספר על הריוני אלא מחודש חמישי . ומזה חודש וחצי אני מובטלת. כמו כן אני עובדת במקום עבודתי כשנה ו-3 חודש אך מתוכם חודש לא עבדתי- התפטרתי כביכול ועבדתי במקום אחר אך לא הודעתי על כך רשמית אלא בעל-פה. ולאחר כחודש חזרתי למקום עבודתי הקודם. בחודש ספטמבר קבלו כל העובדים דמי הבראה אך לי לא ניתן בטענה שלא עבדתי ברצף,האם זה נכון? ועוד משהו, פיטרו אותי ולא נתנו לי פיצויים על סמך אותה טענה האם יש אמת בדבר? ודבר נוסף אם איני רוצה לחזור למקום עבודתי עקב אי התאמה והרעת תנאים האם יש באפשרותי לתבוע אותו על דמי ההבראה והפיצויים? או על הפיטורין בזמן הריון?
עוד שאלות: האם מגיע לי דמי אבטלה? ודמי לידה? הבנתי שמתוך 14 חודשים מהיום הקובע אני צריכה 10 חודשים שבהם עבדתי .השאלה מהו היום הקובע? תאריך הלידה המשוער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין בזמן הריון - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו01/11/2011בר שלום,
ממליצה לך לפנות לייעוץ אישי ובהקדם על מנת לקבל את זכויותיך.
על פי חוק, חל איסור על מעסיקך לפטרך וזאת לאור העובדה כי עבדת באותו המקום מעל ל - 6 חודשים. חודש של נתק אינו מנתק את יחסי עובד ומעביד.
בנוגע לדמי אבטוה, יתכן כי לשעת התעסוקה לא תאשר לך קבלת דמי אבטלה לאור העובדה כי פוטרת בהריון והנך חוסה תחת חוק עבודת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)