מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכויות לשעת הנקהרוני06/11/2011
שלום,
אני מועסקת במשרה מלאה, החוזה שלי מוגדר כ 9 שעות עבודה ביום, 5 ימים בשבוע. בפועל אני עובדת רק 8 שעות כיון שאני יוצאת שעה קודם כדי להספיק לקחת ילד מהמעון. בכל חודש מנוקה לי מהמשכורת הפרש השעות שהחסרתי (השלמה ל 9).
בחודשים הקרובים אני צריכה ללדת וכששאלתי את מעסיקי האם אקבל שעת הנקה כשאחזור מחופשת לידה, נאמר לי שלא, כיון שאני עובדת רק 8 שעות.
שאלתי- איפה אני יכולה לקבל מידע כדי לתת למעסיק, על מנת להוכיח שאני אכן זכאית לשעת ההנקה כיון שהמשרה שלי מוגדרת כ 9 שעות ולא 8.
איפה אפשר לקבל מסמך מסודר בנושא שמסביר את זכויתי כרגע?
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות לשעת הנקה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין06/11/2011רוני שלום,
ראשית - המסמך שאת מבקשת אינו משהו כללי שניתן "למצוא", אלא הינו חוות דעת משפטית, אותה יש לערוך במיוחד עבורך למקרה הספציפי.
יחד עם זאת, קחי בחשבון כי המצב אינו חד משמעי לאור הנתונים שציינת, ויש לבחון את תנאי ההעסקה בפעול לעומק על מנת להבין מהו היקף המשרה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)