זכויות לשעת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות לשעת הנקה
    רוני
    06/11/2011

שלום,
    אני מועסקת במשרה מלאה, החוזה שלי מוגדר כ 9 שעות עבודה ביום, 5 ימים בשבוע. בפועל אני עובדת רק 8 שעות כיון שאני יוצאת שעה קודם כדי להספיק לקחת ילד מהמעון. בכל חודש מנוקה לי מהמשכורת הפרש השעות שהחסרתי (השלמה ל 9).
    בחודשים הקרובים אני צריכה ללדת וכששאלתי את מעסיקי האם אקבל שעת הנקה כשאחזור מחופשת לידה, נאמר לי שלא, כיון שאני עובדת רק 8 שעות.
    שאלתי- איפה אני יכולה לקבל מידע כדי לתת למעסיק, על מנת להוכיח שאני אכן זכאית לשעת ההנקה כיון שהמשרה שלי מוגדרת כ 9 שעות ולא 8.
    איפה אפשר לקבל מסמך מסודר בנושא שמסביר את זכויתי כרגע?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
    בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות לשעת הנקה

הוספת תגובה

• זכויות לשעת הנקה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    06/11/2011

רוני שלום,
    ראשית - המסמך שאת מבקשת אינו משהו כללי שניתן "למצוא", אלא הינו חוות דעת משפטית, אותה יש לערוך במיוחד עבורך למקרה הספציפי.
    יחד עם זאת, קחי בחשבון כי המצב אינו חד משמעי לאור הנתונים שציינת, ויש לבחון את תנאי ההעסקה בפעול לעומק על מנת להבין מהו היקף המשרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו