מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורים בזמן הריון בבקשה עזרה דחופהענת06/11/2011
היי,
אני עובדת כחמישה וחצי חודשים במקום העבודה. אתמול קיבלתי הודעת פיטורים. בנוסף אני בחודש התשיעי להריון. הסיבות לפיטורים שונות ומשונות - קיצוצים, סיבות אישיות אך לא סיבה מקצועית,כל זה נמסר לי בעל פה טרם קיבלתי מכתב מסודר. בנוסף, אני חתומה על חוזה ל - 3 שנים. אין לי הוכחה שאני מפוטרת בגלל ההיריון, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שההחלטה כל כך סמוכה למועד המגן עליי שהוא 6 חודשים.
האם באמת אין שום חוק שמגן עליי? האם אפשר לפטר אישה רגע לפני תום תקופת העסקתה של 6 חודשים בלי לתת על כך דין וחשבון?
האם הפיטורים פוגעים לי בדמי הלידה?
חייבת עזרה דחופה.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים בזמן הריון בבקשה עזרה דחופה - תגובה
עו``ד חן שטיין07/11/2011ענת שלום,
על פניו אכן העניין מעלה תמיהות, בייחוד כאשר בידך הסכם לתקופת עבודה עתידית ממושכת. על מנת לבחון את העניין לעומקו ולהחליט האם יש פה קייס משפטי, יש צורך בפגישת ייעוץ מסודרת על מנת לבחון את העניין לעומק, כמו גם לבחון את הסכם העבודה אותו ציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)