מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלתבר09/11/2011
1. האם לאחר חופשת לידה ניתן לעשות שעות נוספות ולקבל גם שעת הנקה או שאני מחוייבת לעבוד את השעות שלי מינוס שעה אחת פחות (שעת הנקה)
2. האם ימי מחלה של הבן שלי נחשבים כמו ימי מחלה שלי כאשר אני מציגה אותם בעבודה בגין כך שלא הגעתי לעבוד כאשר הילד היה חולה?
3. אני עובדת במוסד מדינה כבר שנה אבל דרך קבלן. האם אותו מוסד מחוייב להכניס אותי מתישהו להיות עובדת מן המניין?
בתודה מראש
בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת
בר14/11/2011למה אין מענה??????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת - תגובה
עו``ד ליאת שטיין15/11/2011בר שלום,
1. עקרונית אין מניעה לעשות שעות נוספות, וזה לא אמור לפגוע בזכאות לשעת הנקה.
2. עקרונית כן, עד למקסימום החוקי.
3. זה מאוד תלוי במתכונת ההעסקה (האם חברת השמה או כ"א), ובנסיבות המקרה הספציפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת
בר16/11/2011תודה על התשובה.
אני עובדת של קבלן אשר עובד עם אותה רשות מקומית. כבר שנה אני מקבלת משכורת דרכו אך העבודה עצמה היא ברשות, כאשר הרשות מעבירה לקבלן את המשכורת שלי ודמי תיווך, כמובן. האם דבר זה יכול להמשך שנים, האם יש תקופה מסויימת שהם מחוייבים להעביר אותי להיות עובדת רשות ולהנות מכול התנאים וההטבות כמו כול שאר העובדים עימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת - תגובה
עו``ד ליאת שטיין17/11/2011שאלתך ממש בכותרות כעת בכל סוגיית עובדי הקבלן, כאשר יש לבחון באופן ספציפי ומעמיק את הסוגייה, במסגרת פגישת ייעוץ פרטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)