מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשלום הודעה מראש לאחר חל"ת ואבטלהשלי28/01/2008
שלום, עבדתי במשרה ניהולית 8 חודשים לפני הלידה. לא ידעתי שאני בהריון בתחילת העבודה.
עבדתי במקום עבודתי מאמצע דצמבר 2006. ילדתי בסוף אוגוסט 2007. יש לי בחוזה העבודה 3 חודשי הודעה מראש. אני בחל"ת מתחילת דצמבר.
כפי הנראה הגוף בו עבדתי לא ימשיך פעילותו ולכן אפוטר. ממתי יוכלו לפטר אותי? מהן זכויותיי? 3 חודשי הודעה מראש? פיצויי פיטורין? אני אם חד הורית-האם אוכל לקבל אבטלה לאחר סיום עבודתי? - אם כן, אילו מסמכים יהיה עליי להמציא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום הודעה מראש לאחר לח"ת ואבטלה
עו"ד אילן קמינצקי30/01/2008אם בחוזה כתוב שיש לתת לך 3 חודשי הודעה מראש לפני הפיטורין, הרי שהמעביד חייב לפעול בהתאם לחוזה.
מובן כי אם תפוטרי תהיי זכאית לפיצויי פיטורין וכן לקבל דמי אבטלה החל ממועד פיטורייך.
על מנת לקבל דמי אבטלה עלייך לצרף את תלושי המשכורת האחרונים בעבודתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה בנושא הודעה מראש ואבטל
שלי30/01/2008תודה על תשובתך אך אודה למספר הבהרות מצידך:
האם את ההודעה מוקדמת יוכל לשלם לי המעביד בכסף , היות שאני בחל"ת לא יהיו להם משמעות לגבי זולת הידיעה 3 חודשים מראש. איך ביכולתי להמיר את ההודעה מראש ל3 חודשי משכורת?
נדמה לי כי קראתי בתשובותייך האחרות כי על מנת לקבל פיצויי פיטורין עליי לעבוד שנה (מיום תחילת העבודה עד לתאריך החזרה לעבודה.)
במקרה שלי 16 יום מפרידים להשלמה לשנה. מה הדין לגביי?
ולגבי הזכאות לדמי אבטלה - כמה זמן לפני הלידה היה עליי לעבוד כדי להיות זכאית לדמי אבטלה עם פיטוריי מהעבודה?
מתי המעביד יוכל להוציא את פיטוריי לפועל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)