מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשלום ימי מחלהאיריס17/11/2011
שלום רב,
מחודש יולי עד הלידה (28.10.11) הייתי בחופש מחלה (לא שמירת הריון).
בעת היציאה לחופש מחלה היו לי 68 ימי מחלה (לפי התלוש של חודש יוני).
מ-11 ליולי יצאתי לחופש מחלה.
על חודש יולי שולם עבור 14 ימי מחלה, נותרו 55.5.
על חודש אוגוסט שולם עבור 23 ימי מחלה, נותרו 34.
על חודש ספטמבר שולם עבור 20 ימי מחלה, נותרו 15.5
על חודש אוקטובר שולם עבור 12.5 ימי מחלה (למרות שלפי התלוש של ספטמבר ישנם 15.5).
פניתי למשאבי אנוש והנהלת שבונות על מנת לקבל הסבר.
וזה השתובה שקיבלתי:
"על-פי החוק, בתקופה שהעובד איננו עובד בפועל –אין זכאות לצבירה ימי מחלה.
לכן יתרה העדכנית של ימי מחלה שעומדים לזכותך 55.5 ימי ( חדש אחרון שעבדת – יולי). את כל ה55.5 ימים שילמנו לך מהלך 8-10.2011."
האם נכון מה שענו לי? הרי 55.5 ימי מחלה נותרו לי אחרי שניצלתי 14.
מודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום ימי מחלה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין17/11/2011איריס שלום,
על מנת שניתן יהיה להשיב בצורה מקצועית, יש צורך לבחון את התלוש, הצבירות והמימושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלת ימי מחלה
איריס20/11/2011תודה על המענה המהיר ליאת!
האם ישנה אפשרות לשלוח לך את התלושים הסרוקים במייל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלת ימי מחלה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין21/11/2011ניתן יהיה לבחון את התלושים הספציפיים במסגרת פגישת ייעוץ פרטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)