מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי תפקיד בהריוןבר17/11/2011
היי,
לאורך כל ההריון שלי חשתי לא בטוב במיוחד בחמישה חודשים הראשונים אפילו יצאתי לשמירת הריון.
לאורך כל התקופה סבלתי התעללות והצקות מהמנהלת שלי (צעקות, התנשאות והיא אינה הייתה מאמינה שאני באמת לא מרגישה טוב והייתה דואגת לומר לי זאת בכל הזדמנות)
משחזרתי לעבודה לאחר השמירה מסתבר כי היא הפיצה עלי שקרים נוראיים ומכיוון שאני עדיין נעדרת הרבה לצורך בדיקות נתנו לי מכתב כי אינני מבצעת את התפקיד שלי יותר בגלל היעדרויות שלי (שכולן לצורך בדיקות הריון).
הם ציינו במכתב כי התנאים שלי לא יפגעו רק שאינני רשאית לעשות את התפקיד שלי יותר מכיוון שאני נעדרת וזה פוגע להם בשגרת העבודה.
האם מותר להם להרחיק אותי מתפקידי ? גם אם באמת אני נעדרת מהעבודה מדובר על בערך חצי יום שאני עובדת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי תפקיד בהריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין20/11/2011עדי שלום,
עקרונית לא ניתן למנוע ממך לבצע את תפקידך בשל העדרויות הקשורות בהריון, ונהיר כי ניתן היה למצוא פיתרון פחות דרסטי. יחד עם זאת, על מנת לבחון את המקרה לעומקו, ברור שיש צורך בפגישת ייעוץ מסודרת על מנת לבחון זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)