שאלות לזכאות לאחר התפטרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לזכאות לאחר התפטרות
    גל
    29/01/2008

התפטרתי מהעבודה על מנת לגדל את ביתי הבכורה. במידה והגשתי מכתב למקום העבודה בתחילת חופשת הלידה האם אני זכאית :1.לדמי הלידה במלואם (עבדתי במקום העבודה 5 שנים)
    2. לפיצויי פיטורים כולל 14 השבועות של חופשת הלידה
    3. להפרשות ביטוח מנהלים וקרן השתלמות במהלך 14 השבועות
    בנוסף, האם תהיה לי בעיה בביטוח לאומי היות והמעסיק שילם לי דמי הבראה בתור תלוש משכורת במהלך חופשת הלידה
    תודה מראש על התיחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלות לזכאות לאחר התפטרות

עו"ד אילן קמינצקי
    31/01/2008

1. כן. את זכאית לדמי לידה מלואם
    2. כן. את זכאית לפיצויים פיטורים כאשר חופשת הלידה אינה פוגעת ברצף העבודה.
    3. כן.
    4. אם הבנתי את שאלתך, בהנחה ולא עבדת בחופשת הלידה וקיבלת דמי הבראה אין כל בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות לחתום אבטלה

גל
    03/02/2008

מתי אני רשאית לחתום אבטלה ?האם 90 יום מסוף חופשת הלידה או שלפני היות והודעתי על התפטרותי בסמוך ללידה והאם זה משנה משהו מתשובותיך הקודמות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות לחתום אבטלה

עו"ד אילן קמינצקי
    03/02/2008

ניתן לחתום החל מהמועד בו הפסקת לעבוד בפועל ואינך מקבלת משכורת. בהתאם לכך תוכלי לחתום בתום חופשת הלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו