מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לזכאות לאחר התפטרותגל29/01/2008
התפטרתי מהעבודה על מנת לגדל את ביתי הבכורה. במידה והגשתי מכתב למקום העבודה בתחילת חופשת הלידה האם אני זכאית :1.לדמי הלידה במלואם (עבדתי במקום העבודה 5 שנים)
2. לפיצויי פיטורים כולל 14 השבועות של חופשת הלידה
3. להפרשות ביטוח מנהלים וקרן השתלמות במהלך 14 השבועות
בנוסף, האם תהיה לי בעיה בביטוח לאומי היות והמעסיק שילם לי דמי הבראה בתור תלוש משכורת במהלך חופשת הלידה
תודה מראש על התיחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לזכאות לאחר התפטרות
עו"ד אילן קמינצקי31/01/20081. כן. את זכאית לדמי לידה מלואם
2. כן. את זכאית לפיצויים פיטורים כאשר חופשת הלידה אינה פוגעת ברצף העבודה.
3. כן.
4. אם הבנתי את שאלתך, בהנחה ולא עבדת בחופשת הלידה וקיבלת דמי הבראה אין כל בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות לחתום אבטלה
גל03/02/2008מתי אני רשאית לחתום אבטלה ?האם 90 יום מסוף חופשת הלידה או שלפני היות והודעתי על התפטרותי בסמוך ללידה והאם זה משנה משהו מתשובותיך הקודמות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות לחתום אבטלה
עו"ד אילן קמינצקי03/02/2008ניתן לחתום החל מהמועד בו הפסקת לעבוד בפועל ואינך מקבלת משכורת. בהתאם לכך תוכלי לחתום בתום חופשת הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)