מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמצום היקף משרהאדווה23/11/2011
שלום, אני עובדת מזה שנה במקום עבודתי הנוכחי, משרה מלאה של 9 שעות ביום, 5 ימים בשבוע, כעת בהריון.
עקב בעיה בריאותית אישר לי הרופא לעבוד 6 שעות ביום בלבד, במשך 5 ימים, למשך כל תקופת ההריון.
שאלותי הן:
- האם מקום העבודה חייב לקבל את האישור?
-כיצד יחושב שכרי?
-האם יהיה שינוי ב 40 שעות העדרות בהריון וזה יפחת?
-האם אני זכאית לתבוע את ביטוח לאומי?
-כיצד יחושב מענק דמי לידה בעקבות השינוי?
-מעבר לשכר הבסיס, אני זכאית כיום לתוספת אש"ל יומית קבועה. האם המעסיק יכול לפגוע לי בכך?
- כיום אני מתחילה לעבוד בשעה 9:00. האם המעסיק רשאי לדרוש ממני להגיע מאוחר יותר ואז להתחיל את ה 6 שעות?
תודה מראש,
אדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמצום היקף משרה - תגובה
עו``ד חן שטיין25/11/2011אדווה שלום,
היות ולא מוכרת עוד שמירת הריון חלקית, הרי שאיש לא יישא בהפחתת השכר הזאת מלבדך. כלומר - תרוויחי פחות, בהתאם לשעות העבודה בפועל, וגם דמי הלידה עלולים להיפגע, אם כי יש אפשרות לשכנע את המוסד לביטוח לאומי כי ההפחתה נבעה בשל ההריון, ושלא ייקחו זאת בחשבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד שטיין שלום
אדווה25/11/2011תודה על תשובתך, כיום אני מתחילה בשעה 8:30. האם המעסיק רשאי להגיד לי להתחיל בשעה מאוחרת יותר נאמר 11:00 או לשנות את התפקיד שלי כך שיתאים ל 6 שעות?
איך יחושבו ה 40 שעות העדרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)