התפטרות לפני לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לפני לידה
    טל
    24/11/2011

שלום,
    אני עובדת בגן ילדים כבר כשנה וחצי ונמצאת בחודש השלישי להריוני, ידוע לי כי לאחר חופשת הלידה אעזוב את עבודתי על מנת להמשיך לטפל בתינוק שלי. שאלתי היא מתי עלי להודיע למעבידתי על כוונתי להתפטר ועדיין להיות זכאית לפיצויי פיטורין? ידוע לי כי על פי חוק מקבלים את הפיצויים רק במידה ומתפטרים לאחר הלידה...(ולא לפניה) יחד אם זאת, נראה לי הוגן ליידע את מעבידתי על כוונתי להתפטר כבר כחודש-חודשיים לפני הלידה וזאת על מנת שתוכל למצוא זמן להכשיר עובדת חדשה לפני תחילת שנת הלימודים החדשה. מה מומלץ עבורי לעשות במקרה זה מבלי לאבד את זכותי לפיצויים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לפני לידה

הוספת תגובה

• התפטרות לפני לידה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    27/11/2011

טל שלום,
    מסירותך ודאגתך למקום העבודה ראויים להערכה, אולם כדאי שתדעי כי התפטרות לפני הלידה תשלול את זכאותך לזכויותייך.
    תוכלי לעדכן אותה באופן כללי שאת שוקלת לא לשוב לאחר חופשת הלידה, סביר להניח שהיא כבר תבין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו