הזמינו אותי לשימוע בעבודה תוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזמינו אותי לשימוע בעבודה תוכל
    דידי
    31/01/2008

לעזור לי להכין את עצמי וגם להבין מה זה אומר?
    רקע: אני עובדת משנת 1999 באותו המקום, בשנה האחרונה הבוס לא היה מרוצה ממני. כרגע הוא עבר תפקיד והסמנכ"ל אמור לערוך איתי שימוע. אני בחל"ת ארבעה חודשים, אחרי השלושה וחצי שהגיעו לי. (ילדתי ביוני).
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוע בעבודה

עו"ד אילן קמינצקי
    31/01/2008

שימוע הינו הליך לפני פיטורי העובד בו על המעביד להעלות את הטענות כנגד העובד והעובד יוכל להשיב לטענות אלו.
    אופיו של השימוע משתנה בהתאם לאופיו של המעביד (מעביד ציבורי / מעביד פרטי) כאשר בהחלט ניתן לדרוש פרטים מהמעביד לפני השימוע.
    בכל מקרה הייתי ממליץ לפני השימוע לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לגבי זכויותייך.

אילן קמינצקי, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה

דידי
    03/02/2008

שנית, האם אני יכולה לבקש כל מיני תנאים כגון חמש משכורות נוסף לפיצויים כי לפי החוק מגיע לי 60 יום. האם אוכל לבקש יותר בטענה שמשכו אותי בחל"ת סתם ויכולתי בזמן הזה לחפש עבודה אחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבקש תמיד אפשר

עו"ד אילן קמינצקי
    03/02/2008

מה תקבלי, קשה לדעת זה מאוד תלוי במעביד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו