הודעה למעסיק על שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה למעסיק על שמירת הריון
    שמירת הריון
    12/12/2011

שלום,

הרופא המטפל שלי במח' הריון בסיכון גבוה קבעשעליי לצאת לשמירת הריון בשל הסכנה לעובר. הייתי מאושפזת ובמכתב אישפוז יש המלצה ל-7 ימי מנוחה. הודעתי למעסיק שקיבלתי ימי מחלה לשבוע הקרוב, אך לא הודעתי לו שכוונות הרופא הן יציאה לשמירת הריון. שאלותיי הן: איך מודיעים למעסיק? האם יש נוסח בכתב שצריך להעביר לו ולמשאבי האנוש? האם צריך להעביר לו את טפסי הביטוח לאומי עם כל הפרטים הרפואיים שלי(אני לא כל כך מעוניינת שהמעסיק הישיר שלי יידע את פרטיי הרפואיים הרי יש חסיון רפואי לכך)?

אשמח לקבל יותר פרטים לגבי הצעדים שעליי להמשיך מרגע היציאה לשמירת הריון.

תודה מרא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה למעסיק על שמירת הריון - תגובה

עו``ד חן שטיין
    13/12/2011

שלום לך,
    את יכולה להודיע לו גם בעל פה, או במכתב ממך על כי קיימת המלצת רופא לכך, ואין חובה למסירת מידע רפואי מוצנע למעסיק בשלב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שמירת הריון
    14/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה :-)

עו``ד חן שטיין
    19/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו